hotels met aquapark turkije

Hotels met aquapark in Turkije; spetteren maar!

Blije kindergezichten gegarandeerd als je een vakantie vol glijbanen boekt. We hebben een ruim aanbod aan hotels met een waterpark in Turkije, dus is er voor ieder wat wils. Keuzestress? Niet nodig, we zetten onze favorieten op een rij!

Turkije is – naast Egypte – hét land van de hotels met aquapark. In onze selectie kan je rekenen op een superveel waterpret. Onderstaande hotels hebben altijd minstens drie glijbanen. Spetter je mee?

LET OP! Houd er rekening mee dat voor de glijbanen in deze aquaparken in Turkije bepaalde openingsuren en een minimale lengte kunnen gelden.

The Land of Legends Kingdom Hotel

Op nummer één in ons lijstje van hotels met aquapark in Turkije staat zonder twijfel The Land of Legends Kingdom Hotel. Legend of Aqua is onderdeel van dit hotel en je we kunnen je één ding beloven; je verveelt je hier geen seconde!

In Legend of Aqua waan je je in een compleet andere wereld met eindeloos veel glijbanen, een golfslagbad, wildwaterbaan en allerlei andere waterattracties. Snelheidsduivels roetsjen van de Space Rocket en voor een spectaculair ritje moet je zeker de Magicone uitproberen. Deze glijbaan voelt als een trechter! Er zijn ook tal van glijbanen waar je met meerdere mensen tegelijk in een band af kan glijden. Leuk voor families zijn de Rafting Rapids en Family Floats.

Als deze spectaculaire glijbanen nog iets té spannend zijn voor de jongste vakantiegangers, kunnen die zich amuseren in het ondiepe gedeelte, bij de watersproeiers en op de miniglijbaantjes. Ouders ontspannen ondertussen op het aangelegde tropische strand en actievelingen kunnen zelfs leren surfen.

En het hotel zelf? In The Land of Legends Kingdom Hotel kan je rekenen op luxe en kleurrijke kamers mét PlayStation, een zalig wellnesscentrum om tot rust te komen en meerdere buffet- en à la carte restaurants. Als je o.b.v. all inclusive boekt zijn (buffet)maaltijden en geselecteerde (non)alcoholische dranken al bij de reissom inbegrepen.

Hotels met aquapark in Turkije: the land of legends kingdom hotel

Club Grand Aqua

Pal in het groen vind je een prachtig aangelegd zwembadencomplex waar jong & oud zich de hele vakantie rot amuseert. Het waterpark van Club Grand Aqua strekt zich uit over een grootte van 14.000 m² en beschikt over o.a. een golfslagbad, crazy river, een ruim 500 m lange waterglijbaan, allerlei band waterglijbanen, kinderzwembaden en een lazy river.

Naast al die waterpret kan je ook nog rekenen op een animatiegedeelte met o.a. een bowlingbaan en verschillende video games. In het hotel amuseren kinderen zich o.a. in de speeltuin, bij de mini- of tienerclub en tijdens de minidisco.

Volwassenen ontspannen op het zonneterras met ligbedden, parasols en badhanddoeken. Echt even volledig zen worden? Boek een massage of schoonheidsbehandeling. De kamers zijn van alle gemakken voorzien en voor het ultieme vakantiegevoel kan je zelfs swim-up familiekamers boeken. Zo plons je vanop je terras direct in het zwembad. Klinkt niet slecht hè?

Hotels met aquapark in Turkije: Club Grand Aqua

Sueno Hotels Deluxe Belek

Ben je op zoek naar een hotel met aquapark in Turkije dat direct aan het strand ligt? Dan zit je helemaal goed bij Sueno Hotels Deluxe Belek. Hallo privéstrand, all inclusive formule en gigantisch aquapark!

In de tuin vind je een aquapark met zo’n 20 glijbanen voor jong & oud; van heel snelle waar je kan racen ‘om ter snelst beneden!’, tot miniglijbaantjes rond een waterspeelkasteel. Geloof ons, hier zijn de kids niet snel uitgespetterd! En – ook niet onbelangrijk – dankzij o.a. meerdere zwembaden, ligbedden en parasols is het hier ook voor volwassen zalig vakantievieren.

Ook op het droge is er genoeg te beleven; het Turkse hotel biedt o.a. een mini- en tienerclub en kidscorner. In het amfitheater geniet je ’s avonds van een show, minidisco of live muziek. Zo gezellig!

Aan eten & drinken geen gebrek; je kan terecht bij meerdere buffet- en à la carte restaurants en tal van bars. De ruime kamers zijn modern ingericht en zijn (naar wens) zelfs te boeken met een swim-up terras!

Hotels met aquapark in Turkije: Sueno hotels deluxe Belek

Aqua Fantasy Aquapark Hotel & Spa

Roetsj met een band van kronkelende glijbanen, dobber rond op de lazy river of doe een wedstrijdje om ter eerste beneden. Het kan allemaal bij Aqua Fantasy Aquapark Hotel & Spa. Echte daredevils wagen zich aan de Master Blaster en Boomerang Slide. Durf jij?

Aan kleintjes is ook gedacht bij Aqua Fantasy Aquapark Hotel & Spa. Zij spetteren bijvoorbeeld in het kinderbad, bij het piratenschip met glijbanen en interactieve spelletjes en bij de octopus met glijbanen. Even ontsnappen aan de drukte? Op naar het adults only zwembad met jacuzzi en swim-up bar. Twee cocktails alstublieft! Oh, en hadden we al gezegd dat het privéstrand voor de deur ligt?

We kunnen het ons bijna niet voorstellen, maar als je genoeg waterpret hebt gehad is er nog véél meer te doen. Zo kan je volledig ontspannen in het wellnesscentrum met binnenzwembad, sauna en jacuzzi en deelnemen aan de activiteiten van het animatieteam. Doe jij mee met een lesje aquarobics, yoga of beachvolleybal? Sportievelingen kunnen daarnaast o.a. kajakken, fitnessen en tennissen. Leuk voor het hele gezin; ga minigolfen of bowlen.

Hotels met aquapark in Turkije: Aqua Fantasy Aquapark hotel spa

Nog meer hotels met aquapark in Turkije

Wil je nog een beetje extra inspiratie opdoen? Dat komt goed uit want we hebben nog een paar bonustips voor jou; ook deze hotels met aquapark in Turkije zijn echte aanraders!

  • Eftalia Aqua Resort is echt een water-walhalla! Het hotel beschikt zelf over een allerlei leuke glijbanen en biedt – via een voetgangerstunnel – toegang tot Eftalia Island. Hier vind je nóg meer waterglijbanen, een waterspuitpark voor de kleintjes en het strand. Daarnaast is er superveel entertainment in de vorm van schuimparty’s, live muziek en kinderclubs.
  • Zwembaden, glijbanen en het strand voor de deur; het ruim opgezette Club Hotel Turan Prince World biedt superveel waterpret voor jong & oud. En daar blijft het niet bij, er zijn ook nog allerlei sportfaciliteiten, een miniclub, wellnesscentrum en een klein pretpark met draaimolens en schommels.
  • Kahya Resort Aqua & Spa heeft dan misschien geen tientallen glijbanen, maar wedden dat de kids zich er geen seconde vervelen? Het hotel biedt o.a. een paar glijbanen, zwembaden, een strand én een heel uitgebreid animatieprogramma. Doe mee met een potje volleybal, ga naar de cinema of geniet ’s avonds van een show of dansoptreden in het amfitheater.
  • De glijbanen van GoldCity Hotel nodigen uit tot een verfrissende plons. Met zowel glijbanen voor echte daredevils als miniglijbaantjes voor de allerkleinsten is er voor ieder wat wils. Jezelf eens goed soigneren? Boek een kamer met bubbelbad!

Hotels met aquapark in Turkije: Goldcity Hotel

Waterpret gegarandeerd in deze hotels met aquapark in Turkije. Durf jij de kids laten kiezen?

OVER DE AUTEUR

Marleen

Van stedentripjes tot kamperen; vakanties zijn altijd het hoogtepunt van het jaar. Én mijn bucketlist is nog oneindig lang. Als online content marketeer bij dé VakantieDiscounter droom ik dagelijks weg bij de volgende bestemming op mijn lijst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *