Contact

Onze ervaren reisadviseurs staan 7 dagen per week voor vakantiegangers klaar. Om te helpen bij het maken van een boeking, vragen van vakantiegangers snel en duidelijk te beantwoorden of wijzigingen door te voeren.
LET OP! Op dit moment zijn wij helaas telefonisch niet bereikbaar i.v.m. de extra drukte. Wij werken er hard aan om alle duizenden e-mails van de afgelopen week zo snel mogelijk te beantwoorden voor onze klanten. Houd er rekening mee dat wij dit doen o.b.v. urgentie, waarbij de vertrekdatum de belangrijkste leidraad is. We begrijpen namelijk maar al te goed dat je graag wilt weten waar je aan toe bent. Om je evt. direct op weg te helpen, verzoeken we je een kijkje te nemen bij de meestgestelde vragen over corona.

 

Telefoon

078 – 482 533lokaal tarief
088 – 7747 747lokaal tarief
LET OP! Bel je vanuit het buitenland? Voeg dan +32 (België) of +31 (Nederland) voor het telefoonnummer. De 0 dien je dan weg te laten.
Openingstijden telefoon
Ma t/m vr: 09:00 – 22:00 uur
Za & zo: 09:00 – 17: 30 uur
Feestdagen: 09:00 – 17: 30 uur

Voor spoedvragen op de dag van vertrek of tijdens je vakantie kun je het noodnummer bellen dat op de reispapieren staat. Deze is van de uitvoerende reisorganisatie.

Social media

LET OP! Op dit moment bieden we door drukte alleen klantenservice aan via Facebook Messenger. Spoedgevallen (mensen ter plaatse en vertrek binnen twee weken) worden met de hoogste urgentie behandeld. Houd rekening met een langere afhandeltijd voor overige vragen; we krijgen honderden vragen per dag binnen.

E-mail

We zijn bereikbaar via klantenservice@vakantiediscounter.be

Bij vragen over bestaande boekingen, vermeld a.u.b. het boekingsnummer (beginnend met een V) in de onderwerpregel. Geef hierbij ook in de onderwerpregel aan waar jouw e-mail over gaat. Bijv. ‘Omboeking’ of ‘Annulering’. Dit helpt ons om alle e-mails sneller af te handelen in toch al drukke tijden.

Op dit moment zorgt de drukte rondom het coronavirus ervoor dat we honderden e-mails per dag krijgen. Deze worden op volgorde van binnenkomst afgehandeld. De afhandeltijd is nu gemiddeld 10 werkdagen.

Heb je ons nodig buiten de openingstijden?

  • Check eerst onze uitgebreide vragendatabase, hier vind je de antwoorden op de meestgestelde vragen.
  • Je kunt 24 uur per dag een mail sturen naar klantenservice@vakantiediscounter.be.
  • Spoedvraag op de dag van vertrek of gedurende je vakantie? Neem hiervoor contact op via het noodnummer op je reispapieren, deze is van de uitvoerende reisorganisatie.

Pers & PR

Werk jij voor de media en heb je ons nodig? Neem dan contact op met Continews, info@continews.nl. Deze contactgegevens zijn uitsluitend bedoeld voor persdoeleinden.

Bedrijfsgegevens

ING Banknummer: BE69310160446978 ten name van de VakantieDiscounter te Amsterdam
KvK nummer: 30213095 (Haaglanden)
BTW nummer: NL 816195262B01