Beste all inclusive hotels

De beste all inclusive hotels; onbezorgd genieten!

Onbeperkt en onbezorgd vakantieplezier gegarandeerd in de beste all inclusive hotels uit ons aanbod. Al deze hotels scoren dikke negens op TrustYou; een van de grootste onafhankelijk reviewplatformen ter wereld. Waar ga jij à volonté genieten?

LET OP! De TrustYou-scores gelden op het moment van schrijven (03-01-2024). Deze kunnen in de loop der tijd veranderen.

De beste all inclusive hotels in Egypte

Egypte spant de kroon als het aankomt op de beste all inclusive hotels. Zo’n 80 hotels scoren daar een 9 of hoger. Wij selecteerden de toppers!

  • Met een 9,8 is Jaz Dar El Madina de best scorende all inclusive accommodatie in ons aanbod. Het vormt een groot vakantiedorp samen met o.a. Jaz Solaya (dat ook een 9,8 scoort), Jaz Lamaya Resort (dat een 9,6 scoort) en Jaz Maraya Family Resort (ook een 9,8). In welk van deze hotels je ook verblijft, je mag (mogelijk tegen betaling) gebruikmaken van alle gedeelde faciliteiten. Dat betekent o.a. dat je meerdere zwembaden, een privéstrand, waterpark, duikcentrum en tientallen eet- en drinkgelegenheden tot je beschikking hebt. Én je verblijft o.b.v. all inclusive; dat is onbezorgd aanschuiven!
  • Op basis van bijna 30.000 reviews scoort Rixos Sharm el Sheikh een 9,8. Dat is écht een uitzonderlijke prestatie! Vakantie vieren in dit adults only hotel in de buurt van Sharm el Sheikh staat garant voor rust. Geen luide of spetterende kinderen, wél zalig zonnen aan de zwembaden of op het strand voor de deur. Voor nog meer ontspanning moet je bij het wellnesscentrum zijn. Of wat dacht je van een beetje actie? Hallo sportfaciliteiten!
  • Met een 9,7 mag Rixos Premium Magawish niet ontbreken in dit lijstje met beste all inclusive hotels. Het luxehotel ligt direct aan het strand, biedt ruime suites & villa’s (die naar wens als swim-up variant te boeken zijn) en beschikt over alles wat je nodig hebt voor een geslaagde vakantie. Kinderen amuseren zich te pletter bij de miniclub, sportievelingen hoeven niet stil te zitten en rustzoekers worden helemaal zen dankzij de wellnessfaciliteiten. Met een ruime keuze aan restaurants en bars is het ook op culinair gebied genieten geblazen!

Bekijk alle Egyptische all inclusive hotels o.b.v. rating

Beste all inclusive hotels: Rixos Premium Magawish

All inclusive toppers in Griekenland

Ook Griekenland scoort goed in ons lijstje met de beste all inclusive hotels. Wij hebben een paar pareltjes voor je verzameld:

  • Als je Eagles Villas ziet snap je direct waarom het een 9,5 scoort! Dit luxueuze complex in Chalkidiki beschikt over prachtige villa’s met privézwembad. En dan mag je ook nog eens gebruikmaken van alle faciliteiten van het zusterhotel dat direct aan het strand ligt. Dankzij de vele watersportmogelijkheden verveel je je geen seconde. Oh en die adembenemende zonsondergangen word je ook nooit beu. Romantiek ten top!
  • Met een 9,6 is Atrium Prestige Thalasso Spa Resort op dit moment een van de beste all inclusive hotels in Griekenland. Een verblijf in dit luxehotel op Rhodos is subliem in alle opzichten. Het panoramische uitzicht op de zee is waanzinnig, het strand ligt praktisch voor de deur en aan de rand van het zwembad kom je volledig tot rust. Of wat dacht je van een middagje in het wellnesscentrum? Voor het ultieme vakantiegevoel zijn er kamers met privézwembad te boeken!
  • Kakkos Bay Hotel en het bijbehorende adults only Kakkos Beach Hotel gooien hoge ogen op Kreta. Beide hotels (die respectievelijk een 9,6 en 9,7 scoren) staan bekend voor hun netheid, toffe sfeer, mooie kamers en goede eten. Bonuspunten voor de ligging; je wandelt direct het strand op! Extra luxe? Kies voor een kamer met privézwembad in het adults only-gedeelte.

Bekijk alle Griekse all inclusive hotels o.b.v. rating

Beste all inclusive hotels: Kakkos Bay Hotel

De beste all inclusive hotels in Spanje

Wie graag naar Spanje wil voor een all inclusive vakantie, zit in sowieso goed in een van deze goed beoordeelde hotels:

  • Met een vakantie in een Iberostar hotel kan je rekenen op luxe, comfort en een op-en-top service. Iberostar Grand Hotel Salome is met een 9,7 het beste all inclusive hotel van Spanje in ons aanbod. Dit hotel op Tenerife bewijst dat Iberostar-hotels niet per se massaal zijn. Met zo’n 35 suites is het hotel zelfs eerder kleinschalig te noemen. Alle suites hebben zeezicht én het strand ligt voor de deur. Dankzij het ruime aanbod aan buffet- en à la carte restaurants is het ook voor je smaakpapillen een feestje. Oh, en dan is er ook nog de butler-service. Dat wordt een zorgeloze vakantie!
  • Iberostar Selection Lanzarote Park is met een 9,5 het tweede Iberostar-hotel dat de titel ‘Fantastisch’ krijgt. Dit hotel op Lanzarote biedt meerdere zwembaden, ruime kamers en superveel faciliteiten voor het kleine grut. Zij amuseren zich o.a. bij de waterspeeltoestellen, in de speeltuin of bij de miniclub. Voor een extra dosis luxe boek je een star prestige-kamer met voordelen zoals toegang tot een exclusieve adults only-zone met zwembad, bubbelbad en (snack)bar.
  • Ook de RIU hotels staan bekend om kwaliteit, service en persoonlijke aandacht. Riu Palace Palmeras op Gran Canaria is een van de toppers in ons aanbod met een score van 9,2. Voor jong & oud is er genoeg te beleven; van zwembaden tot een speeltuin en van een fitnessruimte tot massagemogelijkheden. In het buffet- en à la carte restaurant is het à volonté genieten met een verblijf o.b.v. all inclusive. Extra voordeel; de inrichting is modern en stijlvol én je verblijft centraal in het gezellige Playa del Inglés.

Bekijk alle Spaanse all inclusive hotels o.b.v. rating

Beste all inclusive hotels: Riu Palace Palmeras

Beste hotels voor een all inclusive vakantie in Turkije

Turkije en all inclusive passen bij elkaar zoals Samson & Gert. De grote meerderheid van de Turkse hotels hanteert een all inclusive verzorgingstype. Wat de best beoordeelde hotels zijn? Kijk maar mee!

  • Is een stijlvolle inrichting voor jou key bij het kiezen van een hotel? Dan zit je goed bij Voyage Sorgun vlak bij Side. Met een score van 9,5 word je hier compleet ontzorgd. Het enige wat jij nog moet doen is kiezen waar je wilt chillen; bij het zwembad of op het strand dat voor de deur ligt? Dankzij het waterpark, de mini- en tienerclub en de speeltuin is er voor kinderen ook genoeg te beleven. Aan sportfaciliteiten en animatie trouwens ook geen gebrek!
  • Delphin Deluxe Hotel ligt direct aan het strand, biedt superveel entertainment voor jong & oud én beschikt over meerdere zwembaden met glijbanen. En dan hebben we het nog niet eens gehad over al die restaurants en bijna 20 bars. Niet voor niets dat dit hotel een 9,5 scoort!
  • Voyage Belek Golf & Spa (9,4) is nog zo’n topper in ons Turkije-aanbod. Dit hotel vlak bij Belek beschikt – net als Voyage Sorgun – over een super stijlvolle, moderne inrichting. Wat je nog meer mag verwachten? Meerdere zwembaden, tal van kinderfaciliteiten (waaronder waterglijbanen en miniclubs) en een za-lig wellnesscentrum. Sportievelingen kunnen hun hart ophalen in de fitnessruimte, tijdens het boogschieten of bij een potje tennis of beachvolleybal.

Bekijk alle Turkse all inclusive hotels o.b.v. rating

Beste all inclusive hotels: Voyage Belek Golf Spa

De beste all inclusive hotels op andere bestemmingen

Met de beste all inclusive hotels in Egypte, Griekenland, Spanje en Turkije hebben we de meest populaire bestemmingen gedekt. Maar hoe zit het eigenlijk op andere (tropische) bestemmingen? Daar hebben we deze beste all inclusive hotels voor je in de aanbieding:

  • Met een 9,5 mag Constance Le Prince Maurice niet ontbreken op ons lijstje met beste all inclusive hotels. Bij dit luxehotels op Mauritius beleef je gegarandeerd een droomvakantie.
  • Barcelo Maya Palace ligt direct aan het hagelwitte strand van Mexico. Je kan bovendien rekenen op een tropische tuin met prachtige zwembaden, genoeg te beleven voor kinderen én een ruime keuze aan restaurants. Wij snappen wel waarom dit hotel een 9,7 scoort!
  • Liever iets dichterbij huis? The Blue Ivy Hotel & Suites op Cyprus is een echte topper! Dit moderne hotel scoort niet voor niets een 9,7. Vooral de netheid en service worden goed gewaardeerd. Je verblijft daarnaast op nog geen vijf minuten wandelen van het strand én kan rekenen op mooie (familie)zwembaden.
  • Last but not least; Ikos Olivia (9,4) in het Griekse Chalkidiki. De Ikos-hotelketen staat bekend voor een luxueuze all inclusive vakantie en dat is dan ook exact wat je hier mag verwachten. Bij de all inclusive formule zijn o.a. 24-uurs roomservice, bediening tot je ligbedje én de mogelijkheid om bij lokale restaurants in de buurt te gaan eten inbegrepen. Wauw!

Welk van de beste all inclusive hotels in ons aanbod wil jij wel eens bezoeken?

OVER DE AUTEUR

Marleen

Van stedentripjes tot kamperen; vakanties zijn altijd het hoogtepunt van het jaar. Én mijn bucketlist is nog oneindig lang. Als online content marketeer bij dé VakantieDiscounter droom ik dagelijks weg bij de volgende bestemming op mijn lijst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *