Mooiste hotels Zanzibar

Wegdromen! De mooiste hotels op Zanzibar

Trakteer jij jezelf dit jaar op een droomvakantie naar Zanzibar, of heb je gewoon zin om even weg te dromen? Speciaal voor jou selecteerden we de mooiste hotels op Zanzibar. Parelwitte stranden, ontelbaar veel palmbomen & superveel luxe gegarandeerd!

De selectie maken voor dit artikel was nog niet zo gemakkelijk; er zijn zó veel pareltjes op het Tanzaniaanse eiland. Maar wat ons betreft zijn dit de mooiste hotels op Zanzibar. Kijk je mee?

Zuri Zanzibar Hotel & Resort

Op zoek naar het paradijs op aarde? Dit hotel komt er wel heel dicht bij in de buurt! Zuri Zanzibar Hotel & Resort ligt direct aan een parelwit strand en biedt vrijstaande bungalows in een tropische tuin. Hallo vakantiegevoel!

Even over die bungalows; die zijn echt van alle luxe voorzien! Je kan er o.a. rekenen op airco, gratis WiFi, koffie- en theefaciliteiten en een buitendouche. Mag het voor jou nóg iets luxueuzer? Boek een bungalow met een jacuzzi op het terras. Dat wordt genieten!

Het enige waar je in dit mooie hotel op Zanzibar nog aan hoeft te denken, is waar je gaat chillen; op het strand of aan de infinity-pool? Tussendoor koel je af door een verfrissende zwembeurt of een drankje bij de poolbar.

’s Avonds zak je af naar het beachrestaurant waar je – met zicht op zee – kan genieten van cocktails en fingerfood. Njam! Voor het gemak kan je o.b.v. all inclusive boeken, zo moet je echt nergens meer aan denken. Genieten met een grote G!

Mooiste hotels Zanzibar: Zuri Zanzibar Hotel & Resort

TUI Blue Bahari Zanzibar

TUI Blue Bahari Zanzibar voelt aan als een klein dorp met winkeltjes, restaurants en bars aan een gezellig pleintje. Je kan er voor het ontbijt, middag- en avondeten kiezen uit allerlei buffet- en à la carte restaurants. En dat zonder te stressen over je vakantiebudget; je verblijft namelijk o.b.v. all inclusive! Je proeft er o.a. van de Aziatische en Italiaanse keuken én de beste verse vis. En dan zijn er ook nog allerlei bars waar je je drankjes kan bestellen. Santé!

De zwembaden en het hagelwitte strand (dat direct voor de deur van TUI Blue Bahari Zanzibar ligt) nodigen uit tot een verfrissende duik. Kom de rest van de dag volledig tot rust op een ligbedje of probeer een van de aangeboden sporten, waaronder fitness, yoga, beachvolleybal en kajakken. Dankzij het animatieprogramma is er altijd wel iets te beleven en hoeven kinderen zich geen seconde te vervelen.

Mooiste hotels Zanzibar: TUI Blue Bahari Zanzibar

The Residence Zanzibar

Luxe, luxe en nog eens luxe! Bij The Residence Zanzibar verblijf je in een luxueuze villa met privézwembad en – naar keuze – ligging direct aan een hagelwit strand.

’s Ochtends spring je vanuit je bed direct in het zwembad, daarna zet je je chill-sessie verder in je eigen vrijstaande badkuip met uitzicht op de tuin of de zee. Ahh… zen!

Ook actievelingen zitten goed in dit mooie hotel op Zanzibar. Leef je uit in de fitnessruimte of tijdens een lesje yoga. Daag je reisgenoten ook uit voor een potje tennis of volleybal. Watersportliefhebbers kunnen o.a. kajakken, snorkelen, waterfietsen, duiken en kitesurfen. Genoeg te doen!

In het wellnesscentrum en het gigantische infinity-zwembad kan je niet anders dan volledig ontspannen. Honger gekregen? Kies een tafeltje in een van de à la carte restaurants. Dit doe je zonder extra kosten als je boekt o.b.v. all inclusive. Ideaal!

Mooiste hotels Zanzibar: The Residence Zanzibar

Riu Palace Zanzibar

We dachten dat we al veel mooie hotels op Zanzibar gezien hadden, maar van Riu Palace Zanzibar valt onze mond echt even open.

Dit sper-de-luxe hotel ligt direct aan een paradijselijk strand, heeft prachtige infinity-zwembaden en biedt een all inclusive formule waardoor eten & drinken al bij de reissom is inbegrepen. Om het vakantiegevoel compleet te maken, hanteert het hotel een adults only formule. Zo kan jij volledig ongestoord genieten van jouw welverdiende vakantie.

De ruime suites zijn stijlvol ingericht met een Afrikaanse twist en bieden naar keuze zeezicht of een jacuzzi op het terras. De luxueuze villa’s hebben zelfs een terras met privézwembad. Wow!

Ook je smaakpapillen worden verwend bij Riu Palace Zanzibar. Bij de 24-uurs poolbar kan je dag en nacht drankjes bestellen, aan de loungebar hangt een heel chille sfeer, in het buffetrestaurant proef je de lekkerste internationale gerechten en voor een goed stuk vlees tippen we het steakhouse.

In het uitgebreide wellnesscentrum trakteer je jezelf op een massage of schoonheidsbehandeling of kom je volledig tot rust in het stoombad of de jacuzzi. Dat wordt genieten!

Mooiste hotels Zanzibar: Riu Palace Zanzibar

Chuini Zanzibar Beach Lodge

Verblijf jij graag in een kleinschalig complex? Chuini Zanzibar Beach Lodge biedt amper 15 vrijstaande bungalows verspreid over een tropische tuin van zo’n 1,5 hectare. Rust en privacy gegarandeerd!

De bungalows zijn stuk voor stuk in een charmante beach-style ingericht en hebben veel witte, linnen en houten elementen. Ze zijn van alle gemakken voorzien en bieden een terras met uitzicht op de zee. Zo willen wij wel vaker wakker worden!

Het complex beschikt over drie zwembaden waar je zalig kan ontspannen. Kies jij voor een ligbedje of een hangmat? In het à la carte restaurant proef je van typisch lokale gerechten en maaltijden uit diverse internationale keukens. Wil je er echt een volledig zorgeloze vakantie van maken? Je kan o.b.v. all inclusive boeken!

Chuini Zanzibar Beach Lodge is zo’n mooi hotel op Zanzibar dat je er eigenlijk heel de vakantie wilt doorbrengen. Toch zin om een uitstapje te plannen? Dan raden hoofdstad Stone Town (op ca. 13 km) aan. Deze stad is een doolhof van smalle straatjes en barst van de cultuur. Geen verrassing dat Stone Town op de UNESCO Werelderfgoedlijst staat!

Mooiste hotels Zanzibar: Chuini Zanzibar Beach Lodge

Nog meer mooie hotels op Zanzibar

Je ziet het al, we hebben superveel mooie hotels op Zanzibar in ons aanbod. Kiezen is verliezen, dus maakten we nog een klein bonus-lijstje met mooie hotels op Zanzibar die ook zeker de moeite zijn!

  • Slapen in een villa met privézwembad en butler? Luxe to the max bij Gold Zanzibar Beach House & Spa. Het resort ligt – zoals eigenlijk alle mooie hotels op Zanzibar – direct aan een parelwit strand. Dankzij het wellnesscentrum, allerlei (water)sportfaciliteiten en de miniclub, is het voor jong & oud een droomvakantie. Extra voordeel; je kan o.b.v. all inclusive boeken.
  • Verblijven in een kleinschalig boutique hotel op Zanzibar? Dream’s Bay Boutique Hotel biedt ca. 25 kamers. Het zwembad – dat idyllisch tussen palmbomen ligt – moet je dus maar met een paar andere vakantiegangers delen. Het strand ligt voor de deur, de kamers zijn van alle gemakken voorzien en in het restaurant proef je van verse zeevruchten.
  • Dé ultieme tropische vakantie beleef je bij Melia Zanzibar. Dankzij de infinity-pool, luxueuze kamers met naar wens direct toegang tot het parelwitte strand, meerdere restaurants en het wellnesscentrum is het op-en-top genieten geblazen. En als kers op de taart; je kan o.b.v. all inclusive verblijven.
  • Bij het kleinschalige en gezellige Zanzibar Bay Resort staat respect voor de natuur centraal. Faciliteiten waar je op kan rekenen zijn o.a. mooie zwembaden, meerdere restaurants, gezellige bars, allerlei sportfaciliteiten en ruime kamers. Verblijf o.b.v. all inclusive om onbeperkt te genieten!

In welk van deze mooie hotels op Zanzibar wil jij nú verblijven?

Alle hotels op Zanzibar?Bekijk ons aanbod

OVER DE AUTEUR

Marleen

Van stedentripjes tot kamperen; vakanties zijn altijd het hoogtepunt van het jaar. Én mijn bucketlist is nog oneindig lang. Als online content marketeer bij dé VakantieDiscounter droom ik dagelijks weg bij de volgende bestemming op mijn lijst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *