Mooiste hotels Cyprus

De mooiste hotels op Cyprus; verblijven in stijl!

Cyprus is een verrassende eilandbestemming. Aan de kust vind je prachtige goudgele stranden en in het binnenland authentieke dorpen en mooie natuur. En die hotels; om verliefd op te worden. Benieuwd naar de mooiste hotels in Cyprus? Wij hebben onze favorieten voor jou verzameld.

Amavi Made for Two Hotel

Staat vakantie voor jou gelijk aan pure luxe? Dan is Amavi Made for Two Hotel een echte aanrader. Dit pareltje in het zuiden van het eiland heeft een stijlvolle uitstraling, een prachtig zwembadencomplex, zalige wellnessfaciliteiten én terrassen op hoog niveau.

Aan rust geen gebrek trouwens; het hotel hanteert een adults only formule. Geen luide kids dus! Ideaal, zo kan jij eindelijk aan dat ene boek beginnen. Cocktail in de hand of roomservice voor de deur, laat je maar eens goed verwennen!

De belangrijkste keuze van de dag? Of je in een van de zwembaden of de zee plonst. Oh ja, voor actievelingen voegen we de optie voor een kleine wandeling naar Paphos toe. Een walhalla voor cultuurliefhebbers.

Mooiste hotels Cyprus: Amavi Hotel

Amara Hotel

Hoe trek je de aandacht van een echte waterrat? Wedden dat het lukt met een infinity pool, een verwarmd binnenzwembad én suites met een privézwembad! Amara Hotel daarbovenop ook nog een privéstrand aan de kust van Limassol. Wat een feest!

Dobber in het infinity-zwembad en denk alvast na over welke cocktail je wilt bestellen bij de poolbar. Of nog beter: bij de rooftopbar. Hier bewonder je de mooiste zonsondergangen! Honger gekregen? Leg je smaakpapillen in de watten met o.a. Italiaanse, Japanse en visgerechten.

Loungehoekjes in overvloed bij dit mooie hotel in Cyprus. In de lobby, in de tuin, op je balkon of in de living van je duplex-suite. Voor nóg meer rust kan je terecht in het wellnesscentrum.

Mooiste hotels Cyprus: Amara Hotel

Louis Ivi Mare Hotel

Kamers met een jacuzzi. Wij zijn verkocht! Louis Ivi Mare Hotel heeft al een groot gemeenschappelijk zwembad én de zee op wandelafstand. Maar tegen een bubbelbad op ons eigen balkon of terras zeggen wij geen nee. Zeker niet als je er ook nog een prachtig uitzicht op de zee bij krijgt.

Het adults only hotel heeft een lichte en frisse inrichting. De badkamers met marmerlook, de witte sierpalmbomen op het terras en de lobby vol hangplanten zijn de kers op de taart.

En over eten gesproken… Trakteer jezelf op de lekkerste maaltijden in het buffetrestaurant of het mediterrane of Japanse à la carte restaurant. Soms is er zelfs live muziek! Bestel een fris drankje en zing mee met je favoriete schijven. Santé op een onvergetelijke vakantie bij dit mooie hotel in Cyprus!

Mooiste hotels Cyprus: Louis Ivi Mare

Atlantica Mare Village

Op (familie)vakantie naar Cyprus? Check Atlantica Mare Village eens. Verspreid over de groene tuin liggen allemaal kleine zwembaden die worden gedeeld door een aantal bungalows. Terwijl kinds zich amuseren bij de miniclub, het waterspeeltoestel en de speeltuin, maak jij je klaar voor een ontspannende sauna-sessie.

Bij Atlantica Mare Village kan je rekenen op luxe met een hoofdletter L. En ook op culinair vlak kom je niets tekort in dit stijlvolle hotel. Bij de verschillende (à la carte) restaurants is het op-en-top genieten. Vooral het barbecue-restaurant in de tuin is een must-try; je proeft het lekkerste vlees van de grill! De sfeervolle verlichting en zonsondergang op de achtergrond maken het droombeeld compleet. Wauw!

Nog even over de kamers en bungalows; deze zijn heel ruim en hebben een moderne en stijlvolle inrichting. Er zijn (familie)bungalows met directe toegang tot het zwembad. Zo wordt het zeker en vast een onvergetelijke vakantie!

Collega Marleen mocht een nachtje verblijven in een swim-up suite in dit prachtige hotel. “Wakker worden met een frisse duik en daarna aanschuiven bij het ontbijt, da’s wat mij betreft het ultieme vakantiegevoel! Ga ’s avonds ook zeker eens eten bij het gezellige barbecue-restaurant.”

Mooiste hotels Cyprus: Atlantica Mare Village

Parklane a Luxury Collection Resort & Spa

Ga je voor zon, zee & rust? Parklane a Luxury Collection Resort & Spa is té mooi om niet te tippen. Dit mooie hotel in Cyprus ligt direct aan het strand, biedt meerdere buitenzwembaden en een binnenbad. Wij snappen wel waarom onze vakantiegangers het pareltje zo’n hoge score geven!

Na een uurtje sporten of een pilates- of yogalesje, kan je jezelf eens goed laten soigneren in de wellness. De rustgevende setting laat je al je dagelijkse zorgen even vergeten. Ogen dicht en ontspannen maar! Trakteer jezelf op een extra rustmoment met een professionele schoonheidsbehandeling of massage.

Check die kamers dan! Mega stijlvol, ruim en voorzien van alle gemakken. Bij een aantal (junior)suites en villa’s kan je de dag zelfs beginnen met een plons in een privézwembad op het terras. Konden we hier maar elke dag wakker worden… Mooiste hotels Cyprus: Parklane a Luxury Collection

Nog meer mooie hotels in Cyprus

Dit soort hotels bekijken word je nooit beu, daarom hebben we nog een bonus-lijstje met mooie hotels in Cyprus voor jou in petto.

  • Als er één hotel is waar rust centraal staat, dan is het wel bij Amanti a MadeForTwo Hotel. Het hotel in Cyprus is adults only, biedt een all inclusive-optie en allerlei sport- en wellnessfaciliteiten. En wauw, die inrichting! Kunnen we nog een weekje langer blijven?
  • Het moet je smaak zijn, maar bij Lord’s Palace Hotel in Noord-Cyprus krijg je in elk geval een koninklijk gevoel. Chillen op het privéstrand, volledig ontspannen in het wellnesscentrum en (hopelijk) grote prijzen winnen in het casino. Maak jij de dansvloer onveilig in de discotheek?
  • We hebben nog een topper in Noord-Cyprus gevonden: Limak Cyprus Deluxe Hotel. Het hotel doet haar naam eer aan; luxueuze kamers, meerdere zwembaden (met glijbanen), diverse restaurants, een wellnesscentrum én de mogelijkheid om all inclusive te boeken. Niet voor niets dat onze vakantiegangers het hotel zo’n hoge score geven!
  • We sluiten af met een van onze favorieten. Bij de prachtige swim-up suites van Amarande Hotel begin je de zomerdag met een frisse duik. Het adults only hotel biedt verder een groot zwembad met uitzicht op zee. Ben je een wijnliefhebber? Spot dan zeker die gigantische muur met wijnflessen in het restaurant!

 In welk van deze mooiste hotel in Cyprus wil jij verblijven?

OVER DE AUTEUR

July

Nieuwe plekken ontdekken - zowel bekend als onbekend - is een van de leukste dingen om te doen. Als online content marketeer bij dé VakantieDiscounter combineer ik mijn passie voor schrijven en reizen. En er zijn nog zó veel bestemmingen die ik wil bezoeken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *