Nieuws

Reis je met ons mee…? dé VakantieDiscounter nu ook in België

De afgelopen jaren hebben we er hard aan gewerkt om het grootste en beste reisbureau van Nederland te worden. Met succes. En nu is het tijd om onze vleugels uit te slaan in België. Wij stellen ons graag even aan je voor.

Dé VakantieDiscounter is een online reisaanbieder en dus geen reisbureau waar jij binnen kunt lopen met je wensen. Dat kan misschien wat onpersoonlijk aanvoelen en daarom stellen wij ons graag even aan je voor.

Met een gedreven team van ruim 90 medewerkers regelen wij vanuit hartje Amsterdam dat jouw welverdiende vakantie optimaal verloopt.

Hoe het allemaal begon

Toen dé VakantieDiscounter in 2000 startte belden de medewerkers naar reisorganisaties en luchtvaartmaatschappijen om de beste aanbiedingen op te halen. Tegenwoordig is er veel geautomatiseerd en zie je de beste deals direct op onze website. Wij zijn in de afgelopen twintig jaar niets veranderd; we willen nog steeds alleen de beste deals voor de allerlaagste prijzen.

Hoe wij dat doen? Wij onderhouden contact met diverse reisorganisaties en luchtvaartmaatschappijen én wij stellen daarnaast zelf onze eigen reizen samen. In ons aanbod vind je meer dan 10.000 accommodaties verdeeld over meer dan 50 landen. Keuze genoeg dus!

Hoe werkt onze website?

Op onze homepage kun je snel en gemakkelijk filteren waar jij naar op zoek bent. Wil je een verre reis maken, met de auto weg, op zonvakantie of liever op citytrip? Of misschien wil jij wel binnen nu en zes weken vertrekken en ben je op zoek naar een goedkope last minute vakantie? Wij hebben het allemaal in ons aanbod. Weet jij al precies naar welke bestemming of accommodatie je wilt? Gebruik dan de zoekbalk bovenin om de meest relevante resultaten op te halen.

Heb je jouw voorkeuren als reisduur, vertrekdatum en reisgezelschap ingevuld? Dan zie je snel wat er beschikbaar is én aan jouw wensen voldoet. Om het zoeken nog gemakkelijker te maken, kun je nog meer filters toepassen. Denk hierbij aan de vertrekluchthaven, het verzorgingstype en het aantal sterren van de accommodatie.

Wil je met het hele gezin een vakantie boeken? Wij hebben handige pagina’s voor je met allemaal kindvriendelijke accommodaties die o.a. over een kinderbad, speeltuin en/of miniclub beschikken. Hetzelfde geldt voor all inclusive-liefhebbers en voor reizigers die in een adults only hotel vakantie willen vieren.

Heb jij een bepaald budget te besteden voor jouw vakantie? Je selecteert gemakkelijk de prijsklasse per persoon. Zo kun je kiezen voor vakanties onder de € 250,- oplopend tot € 1.500,-.

Waarom kunnen wij onze reizen zo voordelig aanbieden?

Misschien vraag je je af hoe het kan dat onze reizen zo goedkoop zijn? We leggen het je graag uit.

  • Bij dé VakantieDiscounter betaal je – omdat je jouw vakantie zelf online regelt – geen boekingskosten. Dat scheelt je toch al gauw zo’n € 20,-.
  • Omdat we een online reisbureau zijn, hebben we geen winkels op dure locaties waar werknemers zitten te wachten tot er iemand binnen komt lopen voor een vakantie.
  • Wij kopen onze reizen groot in en zijn 100% onafhankelijk. We hebben inkoopcontracten met haast alle Nederlandse reisorganisaties. Om nóg betere prijzen te kunnen bieden hebben we ook de belangrijkste Duitse reisorganisaties gecontracteerd en stellen we zelf pakketreizen samen.
  • Voor een last minute vakantie ben jij bij ons sowieso aan het juiste adres. Door onze jarenlange ervaring weten we precies waar de beste deals te halen zijn.

Heb je nog vragen? Neem gerust contact op met onze klantenservice via telefoon, e-mail of Facebook Messenger. Ben je benieuwd naar ons aanbod? Neem dan een kijkje op onze website.