Deze awards wonnen we!

Welkom bij dé VakantieDiscounter! De afgelopen jaren hebben we er hard aan gewerkt om het grootste en beste reisbureau van Nederland te worden. Met succes. En nu is het tijd om onze vleugels uit te slaan in België.

Dé VakantieDiscounter is in 2000 begonnen en groot geworden door zich volledig toe te leggen op goedkope vakanties. Een team van medewerkers belde in de begintijd elke dag de reisorganisaties of luchtvaartmaatschappijen waar we mee samenwerkten om de beste aanbiedingen op te halen. En eigenlijk doen we dat nog steeds, alleen is er nu veel meer geautomatiseerd en werken we nu vanuit Amsterdam.

We zijn in al die jaren niets veranderd; we willen nog steeds alleen de beste deals en de aller-, aller laagste prijzen. En natuurlijk de beste accommodaties. In ons aanbod vind je er meer dan 15.000 verdeeld over meer dan 50 landen. Als je hier geen reis naar wens kunt vinden dan weten wij het ook niet meer.

Nederlanders kunnen hier al enkele jaren van profiteren en ook Belgen wisten steeds meer de weg te vinden naar onze Nederlandse website. Om deze reden is er nu ook een Belgisch domein. Met o.a. meer vluchten vanaf België.

En uiteraard hopen we dat dit net zo succesvol wordt als in Nederland. Want daar hebben we al aardig wat awards mogen ontvangen de afgelopen jaren.

Welke awards we al wonnen?

Als je met een gedreven team hard werkt aan de beste reiswebsite voor de Nederlandse reiziger én klantenservice hoog in het vaandel hebt staan, is er niets fijners dan te worden genomineerd voor awards. En deze dan ook nog eens te winnen. Omdat we hier uiteraard heel trots op zijn, zetten we ze graag voor je op een rij.

  • 2e plek bij de ‘Website van het jaar’-verkiezing als populairste website in de categorie Reizen (2019)
  • Zoover Award voor populairste reisbureau (2019)
  • 2e plek bij de ‘Website van het jaar’-verkiezing als populairste website in de categorie Reizen (2018)
  • Zoover Award voor populairste reisbureau (2018)
  • Zoover Award voor populairste reisbureau (2017)
  • Zoover Award voor populairste reisbureau (2016)
  • Zoover Award voor beste reisbureau (2015)

Over de Zoover Awards

De Zoover Awards (een Nederlands initiatief) zijn sinds 2009 een bekend en vooral erg geliefd begrip in de reisbranche. Bij deze awards zijn het namelijk de klanten die mogen stemmen op hun favoriete reisorganisaties, hotelketens, landen, luchtvaartmaatschappijen en meer. Een hele eer dus als je er eentje wint.

En dé VakantieDiscounter heeft maar liefst 5 jaar op een rij een Zoover Award gewonnen! In het voorjaar van 2015 ontvingen we de award voor beste reisbureau. In 2016, 2017, 2018 én 2019 mochten we daar de award voor populairste reisbureau aan toevoegen. En we werden in 2018 ook nog eens tweede in de categorie Populairste zonaanbieder.

Zoover Awards: populairste en beste reisbureau

Over de Website van het Jaar-verkiezing

De Website van het Jaar-verkiezing is de jaarlijkse online publieksprijs voor de beste en populairste websites in Nederland. In 2018 werd er bijna 400.000 keer gestemd door het Nederlandse publiek. We kregen niet genoeg stemmen om te winnen, maar zijn wel heel blij met de 2e prijs als populairste reiswebsite en de 4e prijs als populairste reiswebsite. In 2019 wonnen we de 5e prijs voor beste website en de 2e prijs voor populairste website.

Awards zijn geweldig, maar ook de mening van onze klanten is voor ons zeer waardevol. Benieuwd wat zij van ons vinden? Lees meer dan 20.000 reviews op TrustPilot.

Beoordeling reisbureau dé VakantieDiscounter op TrustPilot