Over ons

Welkom bij dé VakantieDiscounter! In 2022 verkozen tot populairste reiswebsite van Nederland en meermaals door Zoover bekroond tot beste en populairste reisbureau. Maar dat niet alleen; sinds 2000 strijden wij al voor de laagste prijzen. Hierdoor gingen meer dan 500.000 trouwe klanten je al voor. En nu timmeren we ook hard aan de weg in België.

Een stukje geschiedenisOver dé VakantieDiscounter

Dé VakantieDiscounter is in 2000 begonnen en groot geworden door zich volledig toe te leggen op goedkope vakanties. Een team van medewerkers belde in de begintijd elke dag de reisorganisaties of luchtvaartmaatschappijen waar we mee samenwerkten om de beste aanbiedingen op te halen. En eigenlijk doen we dat nog steeds, alleen is er nu veel meer geautomatiseerd en werken we nu vanuit Amsterdam.

We zijn in al die jaren niets veranderd; we willen nog steeds alleen de beste deals en de aller-, aller laagste prijzen. En natuurlijk de beste accommodaties. In ons aanbod vind je er meer dan 15.000 verdeeld over meer dan 50 landen. Als je hier geen reis naar wens kunt vinden dan weten wij het ook niet meer.

Nederlanders kunnen hier al enkele jaren van profiteren en ook Belgen wisten steeds meer de weg te vinden naar onze Nederlandse website. Om deze reden is er nu ook een Belgisch domein. Met o.a. meer vluchten vanaf België.

Waarom kunnen wij onze reizen zo voordelig aanbieden?

  • Wij hebben géén dure winkels op dure locaties waar werknemers dagen zitten te wachten tot er iemand binnenkomt. Dé VakantieDiscounter heeft alles op één locatie en daar werken we 7 dagen in de week, ook in de avonduren. Wel zo efficiënt.
  • Alles gaat via het internet en veel selfservice. Vanzelfsprekend kun je ons bellen als je een vraag hebt, maar in principe is alles via de website te regelen. We sturen ook alles per mail, inclusief de reisbescheiden. Betalingen kunnen gedaan worden via o.a. via MisterCash/Bancontact en VISA (gratis). Hiermee besparen we kosten en dat komt weer terug in een nóg lagere prijs.
  • Volumes stapelen. Dé VakantieDiscounter is uitgegroeid tot hét vakantie discount en last minute kanaal van Nederland en we kopen groot in. We kopen ook liever meer in bij minder aanbieders omdat we daar nóg betere prijzen mee krijgen.
  • Niet álles willen doen. Alleen maar reizen die we echt goedkoper kunnen aanbieden. We doen dus ook heel veel niet. Traditioneel hebben we spectaculaire prijzen op pakketreizen naar de Middellandse Zee en verre zonbestemmingen.
  • Meer last minutes dan wie dan ook. Last minute vakanties zijn vaak goedkoper en daarom doen wij er alles aan om uit te blinken in last minutes. Door onze jarenlange ervaring weten wij ook waar de laatste/beste last minutes te halen zijn.
  • 100% onafhankelijk. We hebben inkoopcontracten met haast alle Nederlandse reisorganisaties. Om nóg betere prijzen te kunnen bieden hebben we ook de belangrijkste Duitse reisorganisaties gecontracteerd. En sinds enkele jaren stellen we ook onze eigen reizen samen. Het maakt ons niet uit wie de reis uitvoert, we gaan altijd voor de beste deal voor jou als klant!

Ga voor veiligheid en garantie

Als we één ding veilig vinden, is het veiligheid en garantie voor onze klanten. We zijn daarom aangesloten bij o.a. de ABTO, ANVR en SGR. Meer over deze instanties en keurmerken lees je hier.

Onze belofte

Veel sites zeggen goedkoop te zijn, maar wij zíjn het. Andere bieden ‘korting’ en gooien er dan hoge boekingskosten bovenop. Bij dé VakantieDiscounter krijg je dezelfde lage prijs én geen boekings- of andere dubieuze kosten. Álle kortingen, álle aanbiedingen. Alle euro’s korting geven we één-op-één door. Dat lijkt normaal, maar wij weten: dat is het niet!

Onze gegevens

dé VakantieDiscounter is onderdeel van Elmar Reizen B.V

Herengracht 262-266
1016 BV Amsterdam
Nederland

LET OP: dit is geen bezoekadres

BTW-nummer: NL816.195.262.B.01