All inclusive Costa Brava

Een van de bekendste Spaanse streken is de Costa Brava. Deze regio aan de Middellandse Zee staat bekend om de grote hoeveelheid zon, zee en strand. Zeker bij jongeren is het een heel geliefde vakantiebestemming. Extra tof is een all inclusive in Costa Brava, want dan kan je ook nog eens genieten van onbeperkt eten & drinken. En je hoeft niet meer te stressen over je vakantiebudget. Ideaal!
Onbezorgd en onbeperkt vakantie vieren
Combineer strand en cultuur
Ga los in het bruisende uitgaansleven
Ultiem relaxen (ook buiten de massa!)

Haal alles uit een all inclusive aan de Costa Brava

Zon, zee, strand én onbeperkt culinair genieten. Met een all inclusive aan de Costa Brava vink je het allemaal af. Vaak wordt er al direct gedacht aan het bruisende Lloret de Mar. Toch heeft de Spaanse regio nog veel meer leuke badplaatsen voor je in petto.

Langs de ca. 200 km lange kustlijn in het noorden van Spanje vind je veel stranden, gemoedelijke én bruisende badplaatsen en een mooie natuur. Genoeg opties voor een all inclusive aan de Costa Brava.

Met een all inclusive aan de Costa Brava maak je het jezelf gemakkelijk. Ontbijt, lunch en diner in buffetvorm én geselecteerde dranken zijn namelijk al bij de reissom inbegrepen. Vaak worden daar ook nog snacks, ijsjes en evt. à la carte maaltijden aan toegevoegd. Tijdens een all inclusive aan de Costa Brava kan je portemonnee dus gewoon op de kamer blijven liggen. Zo chill!

De voordelen van een all inclusive aan de Costa Brava

De Spaanse keuken vraagt er om zoveel mogelijk geproefd te worden. Alleen al die tapas hmm... Bij onze all inclusive hotels aan de Costa Brava schep je je hele bord er vol mee. Begin je spontaan de watertanden? Dan is een all inclusive aan de Costa Brava echt iets voor jou.

Niet alleen het gastronomisch genieten is een pluspunt, ook het gemak speelt een rol. Je moet je geen zorgen meer maken over boodschappen, koken of restaurants zoeken. Dat geeft je extra tijd om te genieten onder de Spaanse zon. Bestel vanop je strandstoel een verfrissend drankje en kies rond etenstijd een tafeltje uit in het restaurant. Ja echt, zo’n all inclusive aan de Costa Brava is even zalig als het klinkt.

Nog een voordeel; je moet niet stressen over je vakantiebudget. Je hebt de reissom namelijk al betaald en zal op locatie (bijna) niet meer voor onverwachte kosten komen te staan. Tijdens een all inclusive aan de Costa Brava kan je dus echt volledig zorgeloos genieten. Pure rust!

De tofste badplaatsen aan de Costa Brava

Keuze 1 is al gemaakt; het wordt een all inclusive aan de Costa Brava. Nu is alleen nog de vraag welke badplaats het beste bij jou en je reisgezelschap past. De regio is groot dus is er voor elke vakantieganger iets passend te vinden.

We noemden Lloret de Mar daarjuist al even als optie voor een all inclusive aan de Costa Brava. Deze badplaats is populair onder jongeren die houden van uitgaan. Na een feestje tot in de vroege uurtjes kan je de volgende ochtend na een stevig ontbijt doorrollen naar het strand. De badplaats heeft meer te bieden; er zijn tal van mooie bezienswaardigheden en buiten het centrum is het een stuk rustiger.

Blanes is het kleine broertje van Lloret de Mar. Ook cultuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen tijdens hun all inclusive aan de Costa Brava. Een absolute must-see is het Sant Joan Kasteel. Én, je staat op een uur tijd in Barcelona, hét cultuurwalhalla!

Een andere topper voor een all inclusive aan de Costa Brava is Tossa de Mar. Vooral Villa Vella (het oude centrum) heeft met haar geplaveide straten en oude stadsmuren een super charmante vibe. Na het sightseeën ga je horizontaal op het lange zandstrand of hang kan je je nog aan allerlei toffe watersporten wagen. Heb jij al gekozen waar je wil verblijven tijdens je all inclusive aan de Costa Brava?

Liever all inclusive naar een ander land?

Daarom boek je bij dé VakantieDiscounter:

  • Gegarandeerd de beste deal
  • Uiteraard géén boekingskosten
  • Zekerheid van ABTO en GCR
  • Zeven dagen per week geopend

Veilig aangesloten bij:

Die snapt vakantie.

4.6 / 5

Super service

Super service! Alles in een paar minuten geregeld. Vakantiedoscounter...

Lees verder