Barcelo Hotels

Wil jij tijdens jouw vakantie verblijven in een hotel dat zowel hip als luxueus is? Dan zijn de Barcelo Hotels iets voor jou. Slaap zalig uit in je moderne kamer, ga relaxen op het strand of verken de stad waarin je verblijft. Want Barcelo Hotels zijn zowel te vinden in wereldsteden als in zonnige oorden. Daarbovenop hebben ze zo goed als allemaal vier of vijf sterren, dus luxe is gegarandeerd. Dat wordt genieten!
Spaanse hotelketen met uitmuntende service
Tal van bestemmingen om uit te kiezen
Moderne hotels op goede locaties
Meestal vier of vijf sterren

Welkom bij Barcelo Hotels

Misschien heb je er nog nooit van gehoord, maar daar brengen we graag verandering in. Voor een ontspannende vakantie zit je goed in een van de Barcelo Hotels. De Spaanse hotelketen staat garant voor moderne hotels op zonnige bestemmingen. Waar wil jij je volgende vakantie vieren?

De Barcelo hotelketen is opgericht in 1931 op het Spaanse eiland Mallorca en heeft ondertussen meer dan 250 hotels in een twintigtal landen. In ons aanbod vind je vooral Barcelo Hotels op Spaanse bestemmingen waaronder Valencia, Málaga, Barcelona, Fuerteventura, Tenerife en Costa de la Luz.

Barcelo Hotels; wat kan je verwachten?

Het korte antwoord; moderne hotels op een goede locatie en met – over het algemeen – vier of vijf sterren. Bij Barcelo Hotels staan service en een open houding centraal. Daarnaast willen ze echt impact maken en een onuitwisbare indruk achterlaten. Het personeel doet dan ook graag extra moeite voor jouw vakantiegeluk.

Bij Barcelo Hotels zijn ze zich erg bewust van de omgeving; ze proberen zoveel mogelijk op te gaan in de bestemming. Dit uit zich o.a. in de bouwstijl van de hotels, de inrichting van de kamers en de keuzes voor personeel.

Een verblijf in een Barcelo Hotel is ook een verantwoorde keuze. De hotelgroep houdt zich – in de vorm van de Barceló Foundation – bezig met gezondheid, onderwijs, economische ontwikkeling en culturele projecten in ontwikkelingslanden. Zo draagt jouw vakantie ook bij aan het geluk van anderen!

Barcelo Hotels in Spanje

Voor een vakantie in een Barcelo Hotel heb je de keuze uit tal van bestemmingen. De meeste Barcelo Hotels in ons aanbod liggen in Spanje. Op praktisch elke citytripbestemming – van Valencia tot Sevilla en van Barcelona tot Málaga – vind je er een. Een citytrip naar Spanje is altijd een goed idee!

Op de Canarische Eilanden vind je ook enkele Barcelo Hotels. De eilandengroep staat bekend om haar milde klimaat; je geniet heel het jaar van aangename temperaturen. En omwille van de vulkanische oorsprong, zijn ook de landschappen er heel bijzonder.

Aan de Spaanse costa’s – waaronder Costa del Azahar, Costa del Sol en Costa Blanca – kan je ook zalig vakantie vieren in een Barcelo Hotel. De lange, goudgele stranden wachten je op!

Op naar de tropen?

Naast Spaanse bestemmingen hebben we ook een aantal Barcelo Hotels op tropische bestemmingen. Denk hierbij aan o.a. de Dominicaanse Republiek en Mexico. Daar kan je heel het jaar terecht voor zon, zee, strand en wuivende palmbomen. Het ultieme vakantiegevoel!

Daarom boek je bij dé VakantieDiscounter:

  • Gegarandeerd de beste deal
  • Uiteraard géén boekingskosten
  • Zekerheid van ABTO en GCR
  • Zeven dagen per week geopend

Veilig aangesloten bij:

Die snapt vakantie.

4.6 / 5

Eerste keer geboekt! mts globe transfer nooit meer!

Pluspunten -duidelijke site -makkelijk boeken Minpunten -ze hebben...

Lees verder