Camping Duitsland

Op zoek naar een veelzijdige campingvakantie maar geen zin om lang onderweg te zijn? Dan is Duitsland is the place to be! Boek een camping in Duitsland en ervaar de vele kanten van het mooie land. Maak uitstapjes naar de leukste pretparken (o.a. Phantasialand en Movie Park), ga wandelen of fietsen in de prachtige natuurgebieden of langs de Rijn en bezoek sprookjeskastelen en historische dorpjes.[VB1]
Veelzijdig & dichtbij
Ontdek de prachtige natuur
Maak leuke uitstapjes
Genoeg te zien, doen & beleven

Op zoek naar een camping in Duitsland?

Geen zin om lang in de auto te zitten, maar wel om je in een volledig andere omgeving te wanen? Ga dan op vakantie naar een camping in Duitsland. De natuur is er prachtig groen en bergachtig én er is genoeg te zien, doen en beleven. Ook met kinderen!

Duitsland is het grootste land van Europa en heeft dus genoeg te bieden voor een veelzijdige vakantie. Voor kampeerliefhebbers is er een enorme keuze aan campings in Duitsland. Wij bieden vooral campings net over de grens aan, zo hoef je nooit lang in de auto te zitten. Een groot voordeel als je met kinderen reist!

Familievakantie in Duitsland

De kinderen meenemen naar een camping in Duitsland is altijd een goed idee. Ten eerste omdat je vakantiebudget binnen de perken blijft, je hoeft namelijk niet te vliegen. Maar ook omdat je kinderen de hele dag door met leeftijdsgenootjes kunnen buitenspelen. Daar heb je een hele vakantie geen last van!

Ondertussen geniet jij van de zon – die hopelijk schijnt – met een goed boek erbij. Het grote voordeel van vakantie vieren op een camping in Duitsland is dan ook dat je veel buiten zit in de schitterende natuur. Die natuur vraagt er trouwens om ontdekt te worden.

Ga eropuit!

Vanuit je camping in Duitsland zijn er volop leuke activiteiten en uitstappen te doen voor jong en oud. Bezoek bijvoorbeeld leuke authentieke Duitse dorpjes en steden in de omgeving. Dwaal door de straatjes en sluit de uitstap af met een grote schnitzel.

Fiets- of wandelliefhebbers komen ook aan hun trekken tijdens een vakantie op een camping in Duitsland. Ook de fietspaden zijn er over het algemeen goed. Maar let op; Duitsers zijn niet gewoon om overal op de baan fietsers te komen. Wandelen doe je juist buiten de verharde wegen, ontdek de smalle bospaadjes!

Met kinderen op vakantie? Ga dan voor een avontuurlijker uitje, bijvoorbeeld in een klim- of pretpark. De vele rivieren in Duitsland nodigen uit tot een leuke kajaktocht, of als je kinderen al wat ouder zijn kan je ook nog gaan mountainbiken.

Liever kamperen in een ander land?

Daarom boek je bij dé VakantieDiscounter:

  • Gegarandeerd de beste deal
  • Uiteraard géén boekingskosten
  • Zekerheid van ABTO en GCR
  • Zeven dagen per week geopend

Veilig aangesloten bij:

Die snapt vakantie.

4.5 / 5

Super service

Super service! Alles in een paar minuten geregeld. Vakantiedoscounter...

Lees verder