Golden Tulip hotels

Ooit was Golden Tulip was puur Nederlands. Inmiddels vind je de succesvolle Golden Tulip hotels verspreid over de hele wereld. In alle hotels staan de behoeften en verwachtingen van vakantiegangers centraal, maar toch heeft elk hotel ook een lokaal vleugje gekregen, waardoor je direct in de sfeer van jouw vakantiebestemming komt. Je kunt daarnaast bij alle Golden Tulip hotels rekenen op een dosis luxe en comfort!
Vier- en vijfsterren hotels
Verrassende bestemmingen
Ga je voor een stad- of zonvakantie?
Persoonlijke service & lekker eten

Welkom bij de Golden Tulip hotels

Toe aan een luxe vakantie? In een van de Golden Tulip hotels zit je sowieso goed. Deze hotels beschikken standaard over vier of vijf sterren en bieden fijne faciliteiten voor een geslaagde vakantie. Kijk je mee naar de mogelijkheden in binnen- en buitenland?

Golden Tulip hotels is een van oorsprong Nederlandse hotelketen die in 1962 werd opgericht. In de loop der jaren is Golden Tulip hotels in verschillende handen geweest, tot het in 2002 een onafhankelijk bedrijf werd onder eigendom van een aantal investeerders. Wat altijd is gebleven? De hoge mate van service en kwaliteit.

Wat kun je verwachten van de Golden Tulip hotels?

Een vakantie in een Golden Tulip hotel staat garant voor een flinke dosis luxe. Je kunt rekenen op comfortabele vier- en vijfsterren hotels. Daarnaast staat persoonlijke aandacht centraal. Samen met de lokale cultuur vormt dat de sfeer van het hotel.

Waar de hotelketen is opgericht om het toerisme in Nederland te stimuleren, heeft het inmiddels vestigingen over de hele wereld. Je vindt de Golden Tulip hotels o.a. in de Verenigde Arabische Emiraten, Tunesië, Krakau en Parijs. Dus of je nu gaat voor een stedentrip of voor een zonvakantie; bij Golden Tulip hotels zit je altijd goed.

Goed eten & drinken is een belangrijk onderdeel van een geslaagde vakantie. Daar weten ze bij Golden Tulip hotels alles van. Tijdens het ontbijt staat er allerlei lekkers op je te wachten. Luxe broodjes, verse vruchtensappen, diverse kaasjes… Dat wordt smullen! Voor lunch en diner verwennen de chefs je graag met lokale en seizoensgebonden producten. Liever in alle rust op je kamer eten? Vraag naar de mogelijkheden voor roomservice.

Voor welke bestemming ga jij?

Zie jij een vakantie in een Golden Tulip hotels wel zitten? Dan rest je alleen nog de lastige taak om een bestemming te kiezen. We bieden hotels verspreid over de hele wereld.

Stedentrippers kiezen voor Krakau of Parijs. Krakau is een stad in Polen die de laatste jaren flink in populariteit is gestegen. In het historische centrum is genoeg te zien en doen tijdens een verblijf in een Golden Tulip hotel. Maak zeker een dagtripje naar het indrukwekkende Auschwitz.

Parijs is een echte wereldstad en trekt jaarlijks miljoenen toeristen. Zij komen met name voor de Eiffeltoren, de Champs-Élysées en het Louvre. In de vele Franse bistro’s kun je daarnaast heerlijk eten. Niet verkeerd zo’n vakantie in een Golden Tulip hotel.

Wil je stad & strand combineren? Kijk eens naar een vakantie in de Verenigde Arabische Emiraten. We hebben Golden Tulip hotels in Dubai, Abu Dhabi en Sharjah (net boven Dubai) voor je in de aanbieding. Dankzij het gunstige klimaat geniet je hier ook in de wintermaanden van genoeg zonneschijn.

Liever dicht bij huis blijven? We bieden Golden Tulip hotels in bijvoorbeeld Portugal, Malta en Tunesië. Of nog dichterbij: in Nederland.

Daarom boek je bij dé VakantieDiscounter:

  • Gegarandeerd de beste deal
  • Uiteraard géén boekingskosten
  • Zekerheid van ABTO en GCR
  • Zeven dagen per week geopend

Veilig aangesloten bij:

Die snapt vakantie.

4.6 / 5

Super service

Super service! Alles in een paar minuten geregeld. Vakantiedoscounter...

Lees verder