Herfstvakantie België

Wil je er een weekje ertussenuit, maar heb je geen zin in een lange autorit? Boek een herfstvakantie in België. Ga zalig uitwaaien aan de Kust, wandel in het prachtige herfstlandschap van de Ardennen, of ga shoppen, op restaurant en cultuur opdoen in een van de vele leuke steden die ons land rijk is. Hoe veelzijdig wil je je herfstvakantie hebben?
Een actieve herfstvakantie in de Ardennen
Citytrippen in Antwerpen, Brussel of Gent
Terug naar de Middeleeuwen in Brugge
Ontdek nieuwe streekbieren

Haal alles uit een herfstvakantie in België

De kinderen zijn een week vrij en er wacht een lange winter; het ideale moment om er nog even tussenuit te gaan. Wat dacht je van de herfstvakantie in België? Geen stress in de luchthaven of lange wachtrijen aan de gate; zo haal je het meeste uit je week vakantie.

Je hoeft helemaal niet ver te reizen om een vakantiegevoel te krijgen; blijf deze herfstvakantie in België en ontdek al het moois dat ons land te bieden heeft. België is misschien klein, maar met 65 kilometer strand, de bosrijke Ardennen en tal van levendige steden, valt er voor jong en oud zó veel leuks te beleven.

Op citytrip in België tijdens de herfstvakantie

Citytripje doen? Geef toe, er zijn superveel Belgische steden die je nog niet écht ontdekt hebt. De herfstvakantie in België is ideaal het ideale moment om daar verandering in te brengen! Bestemmingen als Brussel, Antwerpen, Gent en Brugge doen het elk jaar goed. In Brussel, de hoofdstad van ons land én Europa vind je o.a. het futuristische Atomium, Manneken (en ook Jeanneke) Pis, superveel cultuur en nog meer chocolade.

Wil je tijdens de herfstvakantie in België goed shoppen? Ga dan een weekje naar Antwerpen. Behalve de winkelstraten zijn ook de Zoo en de vele musea (o.a. MAS, KMSKA) zeker een bezoekje waard! Voor wie houdt van gezellige koffiebars, musea en restaurants is een citytrip naar Gent een gegarandeerd succes.

Wist je dat – internationaal gezien – Brugge de populairste stad van ons land is? Niet voor niets; de stad staat in zijn geheel op de UNESCO Werelderfgoedlijst. Wat je zeker niet mag missen als je deze herfstvakantie naar Brugge gaat? De middeleeuwse stadstoren Belfort, die je kunt beklimmen, het Begijnhof en de Onze-Lieve-Vrouwekerk.

PS: probeer in elke streek waar je deze herfstvakantie in België verblijft een lokaal biertje. Schol!

Sportievelingen opgelet

Ook sportieve vakantiegangers zitten goed met een herfstvakantie in België. In de Ardennen vol bossen, bergen en rivieren zijn de sportieve mogelijkheden eindeloos. Ga bijvoorbeeld mountainbiken, hiken, kajakken, abseilen of wandelen. Maak nog een uitstap naar Luik of Namen, of – voor wie met kinderen reist – naar Plopsa Coo. Zo amuseren jong en oud zich tijdens een herfstvakantie in België.

Een weekje naar het strand? Ook dat kan tijdens een herfstvakantie in België! Met een kustlijn van 64 kilometer en tal van toffe badplaatsen kan je aan de kust een superleuke vakantie beleven. Ga uitwaaien op het strand, haal een ijsje op de dijk, maak een wandeling in de duinen en vergeet geen schupjes mee te nemen, want dat zandkasteel bouwt zichzelf niet. Heb je een dag pech met het weer, bezoek dan een van de allerlei (water)pretparken, cinema’s en shoppingcentra in de buurt.

Je leest het al, een herfstvakantie in België is super veelzijdig. Al beslist waar jij naartoe wil?

Liever een herfstvakantie naar een andere bestemming?

Daarom boek je bij dé VakantieDiscounter:

  • Gegarandeerd de beste deal
  • Uiteraard géén boekingskosten
  • Zekerheid van ABTO en GCR
  • Zeven dagen per week geopend

Veilig aangesloten bij:

Die snapt vakantie.

4.6 / 5

Super service

Super service! Alles in een paar minuten geregeld. Vakantiedoscounter...

Lees verder