Hilton Hotels & Resorts

Wil je op vakantie aan niets anders denken dan aan genieten? Bij alle Hilton hotels is jouw verblijf tot in de details verzorgd. Met duizenden hotels in tientallen landen zorgt Hilton ervoor dat je je overal ter wereld thuis voelt, maar wel met dat extra tintje luxe. Of je nu in Europa of in een ander werelddeel verblijft, de standaard is overal even hoog. Kwaliteit en service met een glimlach, dat is waar de Hilton hotels voor staan!
Service waar je u tegen zegt
Verspreid over de hele wereld
Kies voor DoubleTree of Garden Inn
Een goeie vakantie gegarandeerd!

Wat bieden de Hilton Hotels?

Hilton Hotels staan voor uitmuntende kwaliteit en service met een glimlach. Wil je op vakantie even aan niets moeten denken en je helemaal thuis voelen in je hotel? Dan ben je in een Hilton Hotel zeker aan het juiste adres. En extra leuk; je vindt de luxe hotels over de hele wereld!

Even wat leuke feitjes over de Hilton Hotels op een rijtje. De luxe hotelketen heeft wereldwijd ruim 6.000 (!) hotels onder verschillende takken, waarvan DoubleTree en Garden Inn de bekendste zijn. In totaal telt de Hilton hotelgroep bijna een miljoen kamers die van alle gemakken zijn voorzien. Waar ga jij naartoe?

De geschiedenis van Hilton Hotels

De hotelketen werd in 1919 opgericht door Conrad Hilton. Hij kocht een hotel in de Amerikaanse staat Texas en doopte het om tot Hilton Hotels. Het bedrijf groeide – onder andere door het opkopen van de Statler hotelketen – uit tot een van de grootste gastvrijheidsbedrijven ter wereld.

De Hilton Hotels richtten zich in oorspronkelijk vooral op zakenmensen van over de hele wereld. Ondertussen is de keten veel meer dan dat. Je vindt de hotels en resorts inmiddels op vakantiebestemmingen verspreid over zes continenten. In ons aanbod vind je Hilton Hotels in o.a. Turkije, Dubai en New York. Maar je kan bijvoorbeeld ook in Kroatië, Mauritius en Kaapverdië terecht. Om maar wat opties te noemen.

Een fijne vakantie!

Wat je kan verwachten van een vakantie in een Hilton Hotel? Gastvrijheid waar je u tegen zegt, comfortabele kamers die van alle gemakken zijn voorzien én een gunstige ligging. Als je kiest voor een strandvakantie in een Hilton Hotel ligt de zee in de meeste gevallen binnen handbereik. Sterker nog; in sommige gevallen heb je zelfs een privéstrand ter beschikking.

Verblijf je tijdens een citytrip in een Hilton Hotel? Dan is een goeie ligging ten opzichte van de populaire bezienswaardigheden het belangrijkste speerpunt. In New York bijvoorbeeld liggen de Hilton Hotels allemaal op wandelafstand van Times Square. Een leuke citytrip gegarandeerd!

Daarom boek je bij dé VakantieDiscounter:

  • Gegarandeerd de beste deal
  • Uiteraard géén boekingskosten
  • Zekerheid van ABTO en GCR
  • Zeven dagen per week geopend

Veilig aangesloten bij:

Die snapt vakantie.

4.6 / 5

Eerste keer geboekt! mts globe transfer nooit meer!

Pluspunten -duidelijke site -makkelijk boeken Minpunten -ze hebben...

Lees verder