• Boek gemakkelijk online
 • Géén boekingskosten
 • 7 dagen per week geopend

Hotel Villa Melodie ***

Italië - Campanië - Forio

Uw vakantie
Foto van de accommodatie

Jouw vakantie wordt gecontroleerd

i413p.p.
incl. vlucht + transfer
vertrek
zondag 15 oktober 2023
terugkomst
woensdag 18 oktober 2023 (4 dagen)
luchthaven
Düsseldorf
verzorging
Logies + ontbijt

Over deze accommodatie:

Hotel Villa Melodie ***

Onderstaande beschrijving is automatisch vertaald en kan onvolkomenheden bevatten. De originele beschrijving kunt u vinden na deze vertaalde tekst.

Verblijf

• Tweepersoonskamer (tweepersoonskamer, ca. 15 m²), tv, wifi (inbegrepen), kluis. Bad/douche, toilet. Balkon/terras. max. 3 volw., naar keuze te boeken met zeezicht (DZM)

Samenvatting

Ontdek Ischia! Niet ver van het strand en het centrum ligt het charming hotel Villa Melodie, dat u zal betoveren.

Inrichting

Charmant hotel voor volwassenen met Lobby met receptie, wifi (in de openbare ruimtes inbegrepen), restaurant, bar. In de tuin bevindt zich een zwembad met panorama-terras (ligbedden, parasols inbegrepen, badhanddoeken tegen betaling). Parkeerplaats beschikbaar (afhankelijk van beschikbaarheid). Italiaanse categorie: 3 sterren, 33 kamers, 2 verdiepingen.

Plaats

500 m naar het strand en 1 km naar het centrum.

Goed om te weten

Alleen volwassenenBelangrijke informatie over uw transfer (indien geboekt, niet inbegrepen in het geval van alleen hotelboekingen): de transfer naar Ischia bij aankomst op de luchthaven NAP na 20.30 uur kan niet worden gegarandeerd. Een overnachting op het vasteland is noodzakelijk. Het verblijf op Ischia wordt overeenkomstig ingekort. Bij een retourvlucht vanaf NAP voor 10.00 uur vindt de overstap 1 dag eerder plaats. De overnachting vindt plaats op het vasteland. De overnachtingen worden door het bureau georganiseerd en kunnen niet altijd in onze contracthotels zijn, maar ook in een andere hotel-/kamercategorie plaatsvinden. De transfer vindt plaats met de Hydrofoil-boot in about 45 minutes rechtstreeks van Napels naar Ischia! Deze tijden worden berekend op basis van de vertrektijden van de schepen voor het seizoen 2021. We behouden ons het recht voor om wijzigingen aan te brengen voor het seizoen 2022.Houd er rekening me dat voorlopig in alle landen corona-gerelateerde, officieel aangekondigde maatregelen van invloed kunnen zijn op de vakantie. Dit omvat ook servicebeperkingen in hotelfaciliteiten zoals restaurants, wellness-, zwembad- en sportgedeeltes, kinderopvang en vervoersdienste. De officiële eisen kunnen, indien nodig, op korte termijn worden aangepast, afhankelijk van actuele ontwikkelingen. Als gevolg van de wereldwijde omstandigheden veroorzaakt door COVID-19 kan dit helaas niet worden voorkomen. Samen met onze contractpartners doen wij er alles aan om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Houd er rekening mee dat tot nader order in alle landen coronagerelateerde, officieel bestelde voorwaarden van invloed kunnen zijn op de vakantie. Dit omvat ook prestatiebeperkingen in hotelfaciliteiten zoals restaurants, wellness-, zwembad- en sportgebieden, kinderopvang en vervoersdiensten. Indien nodig kunnen de officiële eisen op korte termijn worden aangepast, afhankelijk van de huidige ontwikkelingen. Helaas kan dit niet worden voorkomen als gevolg van de wereldwijde omstandigheden veroorzaakt door COVID-19. Samen met onze contractuele partners doen we er alles aan om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.

Maaltijden

• Logies/ontbijt: ontbijtbuffet

Originele tekst:

Verblijf

• Tweepersoonskamer (DZ, ca. 15 m²), tv, wifi (inbegrepen), kluis. Bad/douche, toilet. Balkon/terras. Max. 3 volw., naar keuze te boeken met zeezicht (DZM)

Samenvatting

Ontdek Ischia! Niet ver van het strand en het centrum ligt het charmante Hotel Villa Melodie, dat u zal betoveren.

Inrichting

Charmant hotel voor volwassenen met Lobby met receptie, wifi (in de openbare ruimtes inbegrepen), restaurant, bar. In de tuin bevindt zich een zwembad met panorama-terras (ligbedden, parasols inbegrepen, badhanddoeken tegen betaling). Parkeerplaats beschikbaar (afhankelijk van beschikbaarheid). Italiaanse categorie: 3 sterren, 33 kamers, 2 verdiepingen.

Plaats

500 m naar het strand en 1 km naar het centrum.

Goed om te weten

Alleen volwassenenBelangrijke informatie over uw transfer (indien geboekt, niet inbegrepen in het geval van alleen hotelboekingen): de transfer naar Ischia bij aankomst op de luchthaven NAP na 20.30 uur kan niet worden gegarandeerd. Een overnachting op het vasteland is noodzakelijk. Het verblijf op Ischia wordt overeenkomstig ingekort. Bij een retourvlucht vanaf NAP voor 10.00 uur vindt de overstap 1 dag eerder plaats. De overnachting vindt plaats op het vasteland. De overnachtingen worden door het bureau georganiseerd en kunnen niet altijd in onze contracthotels zijn, maar ook in een andere hotel-/kamercategorie plaatsvinden. De transfer vindt plaats met de Hydrofoil-boot in ca. 45 minuten rechtstreeks van Napels naar Ischia! Deze tijden worden berekend op basis van de vertrektijden van de schepen voor het seizoen 2021. We behouden ons het recht voor om wijzigingen aan te brengen voor het seizoen 2022.Houd er rekening mee dat voorlopig in alle landen corona-gerelateerde, officieel aangekondigde maatregelen van invloed kunnen zijn op de vakantie.Dit omvat ook servicebeperkingen in hotelfaciliteiten zoals restaurants, wellness-, zwembad- en sportgedeeltes, kinderopvang en vervoersdiensten.De officiële eisen kunnen, indien nodig, op korte termijn worden aangepast, afhankelijk van actuele ontwikkelingen. Als gevolg van de wereldwijde omstandigheden veroorzaakt door COVID-19 kan dit helaas niet worden voorkomen. Samen met onze contractpartners doen wij er alles aan om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Bitte beachten Sie, dass bis auf weiteres in allen Ländern Corona-bedingte, behördlich angeordnete Auflagen den Urlaub beeinflussen können. Hierzu gehören auch Leistungseinschränkungen in den Hoteleinrichtungen wie z.B. in Restaurants, Wellness-,Pool- und Sportbereichen, bei der Kinderbetreuung und bei Transportleistungen. Die behördlichen Auflagen können ggf. kurzfristig, je nach aktueller Entwicklung, angepasst werden. Dies ist als Folge der weltweiten Umstände durch COVID-19 leider nicht zu verhindern. Gemeinsam mit unseren Vertragspartnern tun wir alles dafür, damit Ihr Aufenthalt so angenehm wie möglich verläuft.

Maaltijden

• Logies/ontbijt: ontbijtbuffet

De informatie over deze reis kan afwijken per vertrekdatum. Exacte informatie over verzorging, kamers, transfers e.d. krijg je na het controleren van de door jou geselecteerde reis.

Faciliteiten

Disclaimer: dé VakantieDiscounter besteedt veel zorg en aandacht aan het up-to-date houden van deze informatie. Echter, zowel faciliteiten als eventuele kosten veranderen met grote regelmaat. Aan dit overzicht kunnen daarom geen rechten worden ontleend.

Weer & klimaat

 • JAN
  12 max 4 uur
  12 dgn
  16
 • FEB
  13 max 4 uur
  12 dgn
  15
 • MRT
  15 max 5 uur
  13 dgn
  16
 • APR
  18 max 6 uur
  13 dgn
  16
 • MEI
  25 max 8 uur
  7 dgn
  20
 • JUN
  28 max 9 uur
  6 dgn
  23
 • JUL
  30 max 10 uur
  4 dgn
  27
 • AUG
  32 max 9 uur
  4 dgn
  30
 • SEP
  27 max 8 uur
  8 dgn
  26
 • OKT
  22 max 6 uur
  11 dgn
  24
 • NOV
  17 max 4 uur
  14 dgn
  20
 • DEC
  14 max 3 uur
  14 dgn
  17
Bron: KNMI Climate

Omgeving

Huur een auto!

Zeker een aanrader om een auto te huren om de omgeving te verkennen. Het Portugese platteland begint al als je de stad uitrijdt.

Ludovicus
september 2022

Klantbeoordelingeni


8.7 Geweldig
uit 345 beoordelingen
ligging
9.3
service
9.3
eten
5.7
kamers
7.8
Netheid
8.2
ontbijt
6.2