Kleinschalige hotels Griekenland

Op zoek naar kleinschalige hotels? Griekenland is the place to be! Nergens anders vind je zoveel charmante boutique hotels als onder Griekse zon. Of je nu opzoek bent naar een kleinschalig hotel in Griekenland met uitzicht over zee, sterren maaltijden, wellnessfaciliteiten of een privézwembad; filter op jouw voorkeuren en vind in 1, 2, 3 je perfecte verblijf. Voor welk van deze pareltjes ga jij?
Meer dan 750 kleinschalige hotels in Griekenland
Luxe, privacy & persoonlijke sfeer
Verblijf op een Grieks eiland of het vasteland
Hotels met max. 50 kamers

De mooiste kleinschalige hotels in Griekenland

Hou je van Griekenland, maar niet van die grote hotelketens? Lucky you! Want als er een land is dat over charmante kleine hotels beschikt, dan is het wel Griekenland. Sterker nog; er is een gigantisch aanbod aan kleinschalige hotels in Griekenland. Voor ieders budget!

Laten we eerst ‘kleinschalig’ definiëren. Voor ons zijn dit hotels met minder dan 50 kamers. Hotels waar je in alle rust aan het zwembad kan liggen, van een massage kan genieten of je voeten onder tafel kan schuiven voor een goede Griekse maaltijd.

Of hotels als deze zeldzaam zijn? Niet in Griekenland; kleinschalige hotels vind je hier op elk eiland en ook op het vaste land. Een ruim aanbod aan hotels om uit te kiezen zit er sowieso een bij die perfect bij de wensen van jou en je reisgezelschap past.

Waarom een kleinschalig hotel?

We haalden het hierboven aan; rust. We kunnen ons voorstellen dat wanneer je met kinderen reist, het belangrijk is dat er veel leeftijdsgenootjes zijn én ook een ruim aanbod aan faciliteiten. Maar dit geldt niet voor elke reiziger en zeker niet voor elk koppel. Misschien ben je wel op zoek naar een intiemere, persoonlijke sfeer? Dan zit je helemaal goed in een kleinschalig hotel in Griekenland.

Extra pluspunt: in veel kleinschalige hotels in Griekenland wordt extra waarde gehecht aan stijl. Je vindt er dus echt pareltjes. Qua uiterlijk, maar ook op het gebied van luxe en service.

Waar vind je kleinschalige hotels in Griekenland?

Overal! Althans… in elk geval op de bekende eilanden als Kreta, Kos, Rhodos, Zakynthos en Corfu. Echte marktleiders zijn echter Santorini en Mykonos. In veel van de kleinschalige hotels op deze eilanden draait alles om rust, privacy, luxe en goede persoonlijke service. Klinkt allemaal duur hè? Dat hoeft het niet eens te zijn.

Hierboven vind je de door ons geselecteerde kleinschalige hotels in Griekenland. Je kan ze eenvoudig filteren op budget, maar ook op bestemming, ligging en aanwezige faciliteiten. Met ons ruime aanbod zit er sowieso een hotel (of meerdere) tussen dat volledig in de smaak valt.

Daarom boek je bij dé VakantieDiscounter:

  • Gegarandeerd de beste deal
  • Uiteraard géén boekingskosten
  • Zekerheid van ABTO en GCR
  • Zeven dagen per week geopend

Veilig aangesloten bij:

Die snapt vakantie.

4.6 / 5

Super service

Super service! Alles in een paar minuten geregeld. Vakantiedoscounter...

Lees verder