Krokusvakantie 2025

De krokusvakantie lonkt! Wil jij er met of zonder kinderen even een weekje tussenuit? We hebben een veelzijdig aanbod voor je in petto. Een weekje op de lange latten voor een geslaagde wintersport, de zon op zoeken op de Canarische Eilanden voor de nodige vitamine D of een tropische vakantie buiten Europa vieren. De keuze is aan jou!
Zoek de zon op in de krokusvakantie
Relax op tropische stranden met een cocktail in de hand
Kies voor een sportieve vakantie op de lange latten
Of ga voor een verrassende citytrip

Eindeloze opties voor een krokusvakantie

Krokusvakantie, carnavalsvakantie of toch gewoon voorjaarsvakantie; hoe jij deze vakantie noemt, feit is dat je er lekker een weekje tussenuit kunt. En laten wij nu speciaal voor jou erg fijne aanbiedingen hebben voor in de voorjaarsvakantie. Kijk je mee?

Na een lange en gure winter ben jij waarschijnlijk wel toe aan een flinke dosis vitamine D. De krokusvakantie is dan de ideale periode voor een tripje naar een zonnig oord. Zie jij jezelf al liggen op een parelwit strand met een lekkere cocktail in je hand? Of ga je toch liever voor een sportieve krokusvakantie op de lange latten?

Op naar de zon voorjaarsvakantie!

Een zonovergoten krokusvakantie beleef je gegarandeerd in tropische oorden als Curaçao, Aruba of Bonaire. Groot voordeel van deze eilanden is dat je op veel plekken gewoon met Nederlands uit de voeten kunt. Op de Dominicaanse Republiek, Cuba of in Mexico vind je tevens zon en paradijselijke stranden.

Iets dichterbij huis kun je voor een zonvakantie ook terecht op de Canarische Eilanden. Deze Spaanse eilandengroep profiteert van haar gunstige ligging voor de Afrikaanse kust en vlakbij de evenaar. Vanwege dit gunstige klimaat trekken er eigenlijk het hele jaar door massa’s toeristen naar de eilanden. In de krokusvakantie geniet je hier van temperaturen rond de 20 °C.

Ook Afrikaanse bestemmingen zijn flink in opkomst voor een krokusvakantie. Wat dacht je bijvoorbeeld van Kaapverdië, Gambia, Senegal, Kenia, Mauritius of Egypte? In Azië schijnt de zon volop in Thailand, Bali of Sri Lanka.

Wintersporten of citytrippen in de krokusvakantie

Wij staan natuurlijk bekend als specialist in zonvakanties, maar misschien wist je dit niet; wij bieden ook wintersporten aan. De krokusvakantieis de ideale periode om op de lange latten te staan of – ook favoriet bij ons! – flink te après-skiën.

Doe jij liever aan sightseeing? Dan is een citytrip de juiste keuze voor jou. Ga naar een Europese stad voor 3, 4 of 5 dagen. Voor een citytrip in de krokusvakantietippen wij Rome, Barcelona, Lissabon, Praag en Berlijn.

Liever weg in een andere schoolvakantie?

Daarom boek je bij dé VakantieDiscounter:

  • Gegarandeerd de beste deal
  • Uiteraard géén boekingskosten
  • Zekerheid van ABTO en GCR
  • Zeven dagen per week geopend

Veilig aangesloten bij:

Die snapt vakantie.

4.6 / 5

Super service

Super service! Alles in een paar minuten geregeld. Vakantiedoscounter...

Lees verder