Last minute Marmaris

De mooiste jachthaven van het Egeïsche gebied met extreem dure schepen en plezierjachten, een negen kilometer lange boulevard met bruisende uitgaansgelegenheden en de meest luxueuze all inclusive resorts. De Turkse badplaats wordt niet zonder reden het Monaco van Turkije genoemd. Boek een last minute naar Marmaris en dompel jezelf volledig onder in die wereld van decadentie!
Luxueus én all inclusive verblijven
Zon van april t/m oktober
Ultiem strandhangen
Perfecte familiebestemming

Haal alles uit een last minute in Marmaris

Zin in een vakantie vol luxe, maar heb je geen dikke portemonnee? Geen probleem, want een last minute naar Marmaris is er voor zo goed als elk budget. Deze badplaats, die ook wel het Monaco van Turkije wordt genoemd, biedt veel betaalbare vijfsterren resorts mét all inclusive mogelijkheden. Kan jij raden waarom deze Turkse bestemming zo populair is?

Het grootste voordeel van een last minute naar Marmaris is het goede weer. Want wat is er zaliger dan de Turkse zon op je gezicht voelen schijnen? Van ca. april t/m oktober is de kans hierop heel groot. Bovendien heb je er talloze stranden, een idyllische haven en kan je er dansen tot de zon weer opkomt.

Strandhangen tijdens een last minute in Marmaris

Marmaris ligt aan de Lycische Kust, in een prachtige groene baai met helderblauw water. Dit water nodigt uit tot een verkoelende duik. Dat is soms ook wel nodig met temperaturen die – zeker in het hoogseizoen – oplopen tot ver boven de 30 °C. Je wilt natuurlijk niet oververhit raken tijdens je last minute in Marmaris.

Families raden we zeker aan om een last minute vakantie naar Marmaris te boeken. De stranden lopen langzaam af in de zee en zijn daarom relatief veilig voor kinderen. Het mooiste strand is als je het ons vraagt het 10 kilometerlange Long Beach, dat helemaal tot Icmeler loopt. Hier worden diverse watersporten aangeboden. Hoelang kan jij op de banaan blijven zitten?

Toffe uitstapjes in Marmaris

Waar Marmaris haar bijnaam ‘het Monaco van Turkije’ aan te danken heeft? Onder andere aan de gigantische jachthaven met luxueuze schepen en de lange boulevard waar vakantiegangers nogal uitpakken tijdens het flaneren. Daarnaast kan je tijdens een last minute in Marmaris verblijven in de meest luxueuze vijfsterren resorts. Laat jezelf maar eens goed in de watten leggen!

Cultuurliefhebbers kunnen ook hun hart ophalen tijdens een last minute in Marmaris. Een stranddagje is namelijk makkelijk af te wisselen met een dagje cultuur snuiven. Ga vooral naar het Kasteel van Marmaris, waarvandaan je een prachtig uitzicht over de stad en de haven hebt. Ook een bezoek aan de bazaar mag niet ontbreken. Hier scoor je meteen een toffe souvenir voor het thuisfront.

Liever last minute naar een andere bestemming?

Daarom boek je bij dé VakantieDiscounter:

  • Gegarandeerd de beste deal
  • Uiteraard géén boekingskosten
  • Zekerheid van ABTO en GCR
  • Zeven dagen per week geopend

Veilig aangesloten bij:

Die snapt vakantie.

4.6 / 5

Super service

Super service! Alles in een paar minuten geregeld. Vakantiedoscounter...

Lees verder