Last minute Sharm el Sheikh

Wat een last minute Sharm el Sheikh zo goed maakt? Het warme woestijnklimaat, de prachtige onderwaterwereld, de betaalbare luxe resorts, de vele culturele uitstapjes en het feit dat je al binnen de zes weken vertrekt. Laat het aftellen maar beginnen!
Geniet heel het jaar van zon zee en strand
Ontdek de prachtige onderwaterwereld
Maak allerlei culturele daguitstappen
Kies uit betaalbare luxe hotels

Haal alles uit je last minute Sharm el Sheikh

De meeste populaire badplaatsen van Egypte liggen rond de Rode Zee. Sharm el Sheikh is daarin geen uitzondering. De badplaats ligt in het meest zuidelijke puntje van het schiereiland Sinaï. Je geniet er van zon, zee, strand, een mooie onderwaterwereld, betaalbare luxe hotels... Én je ontdekt er de minder bekende bezienswaardigheden van het Afrikaanse vakantieland. Laat die last minute in Sharm el Sheikh maar komen!

Ga je op last minute naar Sharm el Sheikh, dan verblijf je tussen de Sinaïberg, de Rode Zee en de Golf van Aqaba. Aan prachtige stranden en snorkel- en duikgelegenheden geen gebrek. Aan betaalbare luxe hotels trouwens ook niet. En door de ligging nabij de evenaar geniet je er van een heel aangenaam klimaat. Zelfs in de winter is het er met 22 °C nog zalig. Wanneer ga jij op last minute naar Sharm el Sheikh?

Een luxueuze last minute in Sharm el Sheikh

Sharm el Sheikh betekent zoveel als ‘baai van de sjeik’. Die naam doet de Egyptische badplaats vandaag nog alle eer aan. In onze hotels voel je je de koning te rijk. Sterker nog; 75% van de hotels heeft vijf sterren! Of een last minute Sharm el Sheikh daarom per definitie heel duur is? Nee. Je hebt de keuze uit superveel betaalbare luxe hotels, want ook daarin spant Egypte de kroon. Ze hebben vaak nog een ruim gamma aan kinderfaciliteiten of zelfs een eigen aquapark!

Wil je echt volledig zorgeloos vakantie vieren? Boek je last minute Sharm el Sheikh o.b.v. all inclusive. Zo weet je op voorhand al exact waaraan je toe bent qua vakantiebudget. En voor wie in alle rust wil ontspannen hebben we nog enkele adults only hotels in ons aanbod.

De must-sees in de buurt van Sharm el Sheikh

Dankzij de ligging nabij de evenaar kan je zo goed als heel het jaar zonnen op prachtige stranden van deze Egyptische badplaats. Als je het ons vraag is dat dan ook de allereerste must-do tijdens een last minute in Sharm el Sheikh. Wil je de rest van de vakantie op je handdoek blijven liggen, dan moet je dat vooral doen. Het is namelijk mega gezellig tussen de baaitjes!

Voor actievere vakantiegangers hebben we nog een paar andere suggesties. Snorkel- of duikexcursies zijn bijvoorbeeld een echte aanrader tijdens je last minute. Sharm el Sheikh staat bovendien bekend voor z’n prachtige koraalriffen.

En boven de zeespiegel is er nog minstens even veel te zien. Bezoek tijdens je last minute in Sharm el Sheikh zeker het Sint-Catharinaklooster aan de voet van de Sinaïberg. Dit is waar Mozes de Tien Geboden zou hebben ontvangen. Ook het hippiestadje Dahab, de Al Mustafa moskee, het levendige SOHO Square met fonteinenshow en Nationaal Park Ras Mohammed zijn de moeite waard.

Liever last minute naar een andere bestemming?

Daarom boek je bij dé VakantieDiscounter:

  • Gegarandeerd de beste deal
  • Uiteraard géén boekingskosten
  • Zekerheid van ABTO en GCR
  • Zeven dagen per week geopend

Veilig aangesloten bij:

Die snapt vakantie.

4.6 / 5

Eerste keer geboekt! mts globe transfer nooit meer!

Pluspunten -duidelijke site -makkelijk boeken Minpunten -ze hebben...

Lees verder