Luxe hotels Aruba

Op naar de Caraïben, waar de inwoners van Aruba jou met open armen ontvangen! Dit eiland biedt jou meer dan 300 dagen zon per jaar, stranden die uitnodigen om te luieren, een flinke oppervlakte vol prachtige natuur en cultuur in de hoofdstad Oranjestad. En – ook zeker niet onbelangrijk – je vindt prachtige, luxe hotels op Aruba. Kies jij vast?
Vier of vijf sterren én fijne faciliteiten
Verblijf o.b.v. all inclusive
Hagelwitte stranden om op te relaxen
Ga duiken en ontdek Arikok

Op zoek naar een luxe hotel op Aruba?

Een vakantie naar de tropen en je compleet in de watten laten leggen? Bekijk snel ons aanbod luxe hotels op Aruba. Alle hotels in onze selectie beschikken over vier of vijf sterren en bieden je een flinke dosis luxe die jij wel hebt verdiend na een jaar hard werken.

Aruba is een van de ABC-eilanden en ligt op ca. 9-10 uur vliegen. Dit Caribische eiland staat bekend om haar hagelwitte stranden, zonovergoten klimaat, prachtige natuur en de relaxte sfeer die er heerst. Tijdens een vakantie in een luxe hotel op Aruba ontbreekt het je werkelijk aan niets.

Luxe hotels op Aruba; wat kun je verwachten?

Een vakantie in een luxe hotel op Aruba is er eentje om niet snel te vergeten. Je kunt rekenen op vier of vijf sterren en over het algemeen een breed scala aan faciliteiten. Wat je in ieder geval tot je beschikking hebt? Een buitenzwembad! Met temperaturen van zo’n 30 °C is dit geen overbodige luxe!

De luxe hotels op Aruba liggen met name in het gebied dat de High Rise wordt genoemd; het gebied rond Palm Beach met hoge, grote, internationale hotelketens. Je wordt hier met name omringd met Amerikaanse vakantiegangers. Niet gek dat je op veel plekken met Amerikaanse dollars kunt betalen…

Niet alle luxe hotels op Aruba liggen rondom Palm Beach. Ook in de buurt van Eagle Beach – dat wordt gezien als een van de mooiste stranden ter wereld – vind je enkele pareltjes. Hier elke dag plaatsnemen op een ligbedje is echt geen straf!

Kies voor een verblijf o.b.v. all inclusive

Een compleet onbezorgde vakantie in een luxe hotel op Aruba? Kies dan voor een verblijf o.b.v. all inclusive. Buffetmaaltijden en geselecteerde (non)alcoholische drankjes zijn dan al bij de reissom inbegrepen. Dat geldt in sommige gevallen ook voor snacks, ijsjes en à la carte diners.

Het lijkt misschien prijzig zo’n all inclusive vakantie, maar bedenk je dat uit eten gaan op Aruba ook niet altijd even goedkoop is. De prijzen liggen simpelweg hoger omdat vrijwel alle grondstoffen geïmporteerd moeten worden.

De must-sees van Aruba

Het is misschien verleidelijk om tijdens een vakantie in een luxe hotel op Aruba enkel te genieten van de fijne faciliteiten in het hotel, maar we raden je aan om ook op ontdekkingstocht te gaan. Het eiland heeft genoeg te bieden!

Allereerst een tip van ons; regel een huurauto! Zo kun je op eigen houtje het eiland verkennen en heb je alle vrijheid om te gaan en staan waar je wil. Het verkeer is druk, maar erg relaxed en de wegen zijn over het algemeen redelijk onderhouden.

Wat je niet mag missen tijdens een vakantie in een luxe hotel op Aruba? De mooie stranden waaronder Eagle Beach en Baby Beach, Nationaal Park Arikok en de Struisvogelboerderij. Ook leuk; beklim de Hooiberg voor een schitterend uitzicht, struin door Oranjestad en stap op een boot om dolfijnen te spotten.

Duikliefhebbers zijn ook aan het juiste adres. Veel luxe hotels op Aruba bieden mogelijkheden om de onderwaterwereld te ontdekken. Vraag bij de receptie naar de mogelijkheden. Wie weet spot je wel imposante zeeschildpadden!

Daarom boek je bij dé VakantieDiscounter:

  • Gegarandeerd de beste deal
  • Uiteraard géén boekingskosten
  • Zekerheid van ABTO en GCR
  • Zeven dagen per week geopend

Veilig aangesloten bij:

Die snapt vakantie.

4.6 / 5

Eerste keer geboekt! mts globe transfer nooit meer!

Pluspunten -duidelijke site -makkelijk boeken Minpunten -ze hebben...

Lees verder