RIU hotels Kaapverdië

Maximaal genieten van je vakantie op de populaire Kaapverdische eilanden Sal en Boa Vista? Boek een van deze luxueuze RIU hotels in Kaapverdië. Waarom? Je kan er rekenen op een persoonlijke service, een ligging aan (of dicht bij) het strand, comfortabele en ruime kamers en een breed aanbod aan faciliteiten. Nog een beetje extra luxe? Boek je RIU hotel o.b.v. all inclusive.
Luxe & service met een glimlach
Aan of vlak bij een hagelwit strand
Verblijf op Sal of Boa Vista
Verblijf o.b.v. all inclusive

Verblijf in één van de RIU hotels in Kaapverdië

Honderd procent service, heel het jaar aangename temperaturen én een ligging aan (of vlak bij) het strand; dat is in het kort waarop je kan rekenen tijdens een vakantie in een RIU hotel in Kaapverdië. Je komt echt niets te kort!

Kaapverdië is een eilandengroep in de Atlantische Oceaan voor de kust van Afrika. De archipel bestaat uit meerdere eilanden, waarvan Boa Vista en Sal de bekendste zijn voor een (winter)zonvakantie. De RIU hotels in Kaapverdië vind je dan ook op deze eilanden. Kijk je mee?

RIU hotels in Kaapverdië; wat kan je verwachten?

De Spaanse hotelketen – die in 1953 zijn eerste hotel opende op Mallorca – staat bekend om de hoge mate van service. Dat is niet anders in de RIU hotels in Kaapverdië. Het vriendelijke personeel staat heel de dag – 24/7 zelfs – klaar om je volledig in de watten te leggen.

De RIU hotels in Kaapverdië zijn allemaal te boeken o.b.v. all inclusive. Zalig! Buffetmaaltijden en geselecteerde (non)alcoholische dranken zijn dan al bij de reissom inbegrepen. In veel gevallen geldt dat ook voor snacks, ijsjes en à la carte maaltijden. Dat wordt onbeperkt genieten, zónder onaangename financiële verrassingen!

Een ander kenmerk van de RIU hotels in Kaapverdië is dat ze stuk voor stuk aan (of vlak bij) het strand liggen. De ligbedden en parasols staan je al op te wachten. De stranden van Sal en Boa Vista zijn hagelwit en grenzen aan helderblauw zeewater. Bovendien zijn ze perfect voor watersporters; dankzij de wind kunnen kitesurfers zich er helemaal laten gaan. Ook duikliefhebbers zijn er aan het juiste adres.

Sal of Boa Vista?

De RIU hotels in Kaapverdië liggen verspreid over de eilanden Sal en Boa Vista; de bekendste eilanden van de archipel. Maar voor welk van deze bestemmingen kies jij? Wij helpen je op weg.

Sal is het meest levendige eiland van de twee. Vooral rond Santa Maria komen vakantiegangers en locals graag samen. ‘s Ochtends worden aan de pier van Santa Maria souvenirs verkocht en wordt de vers gevangen vis gepoetst. In de lokale restaurants proef je van de Kaapverdische keuken. ’s Avonds kan je in de bars dansen tot de zon weer opkomt!

Must-sees op Sal zijn het zoutmeer Pedra de Lume, de citroenhaaien in Shark Bay, street art in Espargos en het authentieke stadje Palmeira. Houd er rekening mee dat je veel van deze bezienswaardigheden op één dag kan zien tijdens een vakantie in een RIU hotel in Kaapverdië.

En Boa Vista? Dat is groter, maar wel iets rustiger dan Sal. Dit eiland staat bekend om haar uitgestrekte zandduinen, hagelwitte stranden en oneindige wind. Kitesurfers komen dan ook graag naar Boa Vista om te profiteren van de gunstige wind.

Schildpadden spotten

Op het strand van sommige RIU hotels in Kaapverdië kan je Caretta caretta schildpadden spotten. De zeldzame schildpadsoort legt hier hun eitjes. En – dankzij het werk van lokale projecten – bereiken de babyschilpadjes ook echt de zee, waar ze de kans krijgen om uit te groeien tot volwassen zeeschildpadden.

Het broedseizoen van de schildpadden is van half juni tot half oktober. De volwassen vrouwtjes schildpadden zwemmen dan dicht bij de kust. Vanop een bootje kan je ze goed spotten. Twee maanden na het broedseizoen – van ca. half augustus tot half december – komen de eieren uit en kan je in de buurt van sommige RIU hotels in Kaapverdië babyschildpadjes spotten. Zo schattig!

Daarom boek je bij dé VakantieDiscounter:

  • Gegarandeerd de beste deal
  • Uiteraard géén boekingskosten
  • Zekerheid van ABTO en GCR
  • Zeven dagen per week geopend

Veilig aangesloten bij:

Die snapt vakantie.

4.6 / 5

Super service

Super service! Alles in een paar minuten geregeld. Vakantiedoscounter...

Lees verder