Theme background
Keuze uit de leukste & meest veelzijdige staten
Shop till you drop in bruisende steden
Natuurwalhalla door de vele nationale parken
Maak kennis met de 'American Dream'

Welkom in de Verenigde Staten

Met vijftig staten is het het land van de onbegrensde mogelijkheden. Of je nu op zoek bent naar een bruisende citytrip of wilt chillen op hagelwitte stranden; het kan allemaal tijdens een vakantie in de Verenigde Staten.

Met 301 miljoen inwoners op een oppervlakte van 9.629.091 km² verdeeld over 50 staten is Amerika niet alleen het op drie na grootste land ter wereld, maar ook het op twee na dichtstbevolkt. Dit komt met name door grote steden als New York, Miami en San Francisco. Maar je vindt er ook eindeloze vlaktes zonder huizen en inwoners. Deze veelzijdigheid maakt dat een vakantie naar de Verenigde Staten voor elke type vakantieganger geschikt is.

Ontdek bruisend New York

Onze nummer één vakantiebestemming in de Verenigde Staten is – hoe kan het ook anders – the big apple. New York is een stad die tot ieders verbeelding spreekt na het zien van de vele films die hier zijn opgenomen. Het is dan ook een stad die je minimaal één keer in je leven moet hebben gezien.

Na het slenteren door Central Park, het shoppen aan Fifth Avenue, een boottocht maken naar Staten Island, de Brooklyn Bridge oversteken en het uitzicht bewonderen vanaf The Empire State Building (om maar enkele van de voorbeelden te noemen) kan je niet anders dan verliefd worden.

Andere populaire steden in de Verenigde Staten

Een vakantie in de Verenigde Staten kan je naar meer steden leiden dan alleen New York. Het relaxte San Francisco in de westelijk gelegen staat Californië bijvoorbeeld. Fietsen over de Golden Gate Bridge en via Sausolito en de veerpont terug naar de stad, zeeleeuwen kijken bij Pier39, Alcatraz bezoeken, de grootste Chinatown van Amerika ontdekken… Trek gerust wat tijd uit voor de stad.

Zien en gezien worden, daar draait het om in Miami. Het heeft alles wat de vorige steden ook hebben; boeiende wijken, cultuur, winkels, uitgaansgelegenheden en… nog een extraatje: de mooiste stranden. Hier combineer je stad & strand eenvoudig.

Houd je van natuur? Vanaf San Francisco kun je een uitstapje maken naar Yosemite National Park en een populair natuurgebied nabij Miami is het beschermde Everglades National Park.

Pretpark walhalla Orlando

Een andere bekende stad is Orlando. Deze dankt haar bekendheid echter niet aan een overdaad aan bezienswaardigheden, veel cultuur of een bruisend nachtleven. Orlando staat bekend als de pretpark hoofdstad van de wereld. Kinderen (of volwassenen die zich stiekem af en toe nog kind voelen) beleven hier de tijd van hun leven met dank aan de vele attractie- en waterparken. De meest bekende is zonder twijfel Disneyland Orlando. Schud jij Mickey & Donald de hand tijdens een vakantie in de Verenigde Staten?

Daarom boek je bij dé VakantieDiscounter:

  • Gegarandeerd de beste deal
  • Uiteraard géén boekingskosten
  • Zekerheid van ABTO en GCR
  • Zeven dagen per week geopend

Veilig aangesloten bij:

Die snapt vakantie.

4.4 / 5

Super service

Super service! Alles in een paar minuten geregeld. Vakantiedoscounter...

Lees verder