Adults only Fuerteventura

Rust is het steekwoord tijdens een adults only vakantie op Fuerteventura. In deze door ons geselecteerde hotels en appartementencomplexen op het Canarische eiland zijn enkel volwassenen toegestaan. Relax aan het zwembad, geniet van Spaanse maaltijden & slaap een gat in de dag in jouw comfortabele kamer. Dat alles zonder klein grut en de bijbehorende drukte om je heen!
Een rustige vakantie tussen (jong)volwassen
Keuze uit meer dan 100 stranden
Een hotspots voor watersporters
Natuur-walhalla! Woestijnvlaktes, bergen én een vulkanisch landschap

Haal alles uit jouw adults only op Fuerteventura

Er even tussenuit om te genieten van de (winter)zon op een Canarisch eiland? Dan is een adults only op Fuerteventura ideaal. Het eiland kan misschien niet tippen aan de populariteit van Tenerife, Gran Canaria en Lanzarote, maar wie zich even verdiept ziet al snel dat er redenen genoeg zijn om wél voor Fuerteventura te gaan. Kijk je mee?

Fuerteventura is zowel het op één na grootste als het meest dunbevolkte eiland van de Canarische Eilanden. Geen hutje mutje hier. Ook in de hotels is rust een sleutelwoord tijdens een adults only op Fuerteventura. Huilende, jengelende of vervelende kinderen kom je niet tegen. Stiekem toch een verademing.

En kijk eens naar het landschap. Waar op de meeste Canarische eilanden de vulkanische bodem de overhand heeft, sta je tijdens een adults only op Fuerteventura met de voeten in het woestijnzand. Bovendien staat er gemiddeld meer wind, wat aantrekkelijk is voor watersportliefhebbers.

Wat kan je verwachten van een adults only op Fuerteventura?

Tijdens een adults only op Fuerteventura heb je geen ‘last’ van kleine koters. De hotels hanteren namelijk een minimale leeftijd van 16, 18 of 21 jaar. Enorm relaxed als je toe bent aan zon, zee en heel veel zen-momenten.

Aan het zwembad geen gespetter van klierende pubers, maar chillen op een ligbedje met andere (jong)volwassenen. Wie liever op zee dobbert, kiest voor een hotel op loopafstand van het strand. Is dat nog niet genoeg ontspanning voor jou? Vink dan vooral de wellnessfaciliteiten aan voor jouw adults only op Fuerteventura.

Zon, zee & strand in overvloed

Je hebt de keuze uit meer dan 100 (!) stranden tijdens jouw adults only vakantie op Fuerteventura. Onze favorieten zijn Grandes Playes de Corralejo, Playa Costa Ca en Popcorn Beach (of eigenlijk Playa de El Hierro). Bij deze laatste lijkt het zand net popcorn.

Alleen maar relaxen niet aan jou besteed? Het bijna altijd aanwezige windje zorgt voor ideale omstandigheden voor watersporten. De Spaanse benaming voor het eiland is niet voor niets ‘harde wind’.

Fuerteventura is vooral een hotspot voor (kite)surfers. Met name in het noorden komen ze graag; daar staat de meeste wind. Een populaire badplaats voor een sportieve adults only op Fuerteventura is Corralejo. Ook voor een hoge dosis gezelligheid en lange stranden zit je hier goed.

En is er nog meer…

Een must-see is Parque Natural de Corralejo, dat bestaat uit een 11 km lang strand en ca. 25 km² aan witte duinen. Of wat dacht je van een duik in een natuurzwembad? Deze baden zijn ‘uitgesleten’ door het zeewater en zijn bij laagtij een unieke zwemplek. Ga tijdens een adults only op Fuerteventura bijv. naar Piscina Natural aan de oostkust.

Dat is nog lang niet alles wat het Canarische eiland te bieden heeft. Tijdens een adults only op Fuerteventura kan je bijv. ook cultuur snuiven in de oude hoofdstad Betancuria, de vuurtoren van Morro Jable bewonder, de Pico de la Zarza in Parque Natural Jandia beklimmen of een boottocht naar Isla de Lobos maken. Heb je huurauto tot je beschikking? Dan is touren door het vulkanische landschap een must-do.

Adults only vakanties in andere landen

Daarom boek je bij dé VakantieDiscounter:

  • Gegarandeerd de beste deal
  • Uiteraard géén boekingskosten
  • Zekerheid van ABTO en GCR
  • Zeven dagen per week geopend

Veilig aangesloten bij:

Die snapt vakantie.

4.5 / 5

Super service

Super service! Alles in een paar minuten geregeld. Vakantiedoscounter...

Lees verder