All inclusive Dubai

Als er één stad overdonderend en extravagant is, dan is het wel Dubai! De hoogste gebouwen, de grootste fonteinen; Dubai heeft talloze records op haar naam staan. Wil je hier in alle luxe van genieten? Boek een all inclusive naar Dubai. Aan eten & drinken hoeft je niet meer te denken. Je kan onbezorgd genieten van alle hoogtepunten (letterlijk én figuurlijk) van deze wereldstad.
Hippe metropool midden in de woestijn
Stad van contrasten: waar het oosten het westen ontmoet
Maximaal & grenzeloos genieten van Dubai
Keuze uit hotels voor elk budget

Haal alles uit een all inclusive in Dubai

In Dubai is alles groter dan groots. Het hoogste gebouw ter wereld, het grootste winkelcentrum ter wereld, de meest omvangrijke fonteinenshow ter wereld… Maximaal van dit alles genieten? Ga voor een all inclusive vakantie in Dubai.

Dubai is geweldig. En overweldigend. Je kan het je nog moeilijk voorstellen; veertig jaar geleden was waar nu de stad staat bijna alleen maar woestijn te vinden. In een rap tempo is Dubai uitgegroeid tot een van de populairste citytripbestemmingen. En wat maar weinig wensen weten; ook één van de meest veelzijdige. Boek een all inclusive naar Dubai en ontdek dat er meer is dan alleen hypermoderne gebouwen.

Een veelzijdige all inclusive in Dubai

Het beeld dat veel mensen hebben bij Dubai? Hypermoderne gebouwen en skyscrapers die tot in de wolken reiken. Die vind je er zeker. Breng bijv. een bezoek aan Downtown Dubai en ‘beklim’ de hoogste toren ter wereld, de 828 hoge Burj Khalifa. Aan de voet hiervan vind je Dubai Mall, dat met ruim 1.200 winkels het grootste winkelcentrum ter wereld is.

Verken tijdens een all inclusive in Dubai ook zeker de delen buiten Downtown Dubai; je zal nog verrast worden! De stad heeft een rijke geschiedenis. Al wandelend door de wijken Al Fahidi en Deira (met levendige souks) lijkt het alsof je terugreist in de tijd.

Reis je af naar het zuiden van de stad, dan kom je uit in de woestijn. Die leent zich perfect voor een jeepsafari met een uurtje sandboarden, een valkeniersshow of een diner bij de bedoeïenen. En voor families met kinderen biedt een all inclusive in Dubai enorm veel waterpret met dank aan de waterparken.

All inclusive voor elk budget

In de stad op restaurant gaan is tof, maar een dag in Dubai kan – door de vele indrukken – redelijk uitputtend zijn. Boek je een all inclusive in Dubai, dan hoef je niet per se op pad te gaan om te gaan eten. Je kan gewoon aanschuiven in het hotel! Het is ook nog eens een pak vriendelijk voor je portemonnee én je weet op voorhand waar je aan toe bent.

Dubai is geen all inclusive paradijs zoals Turkije, Spanje of Griekenland, maar je hebt er wel genoeg mogelijkheden. Vaak zijn dit vier- of vijfsterren hotels die ook nog eens beschikken over een zwembad. Gezien het tropische klimaat is dat echt zalig. Dat wordt een onbeperkt en onbezorgd genieten van een all inclusive vakantie in Dubai!

Liever all inclusive naar een andere bestemming?

Daarom boek je bij dé VakantieDiscounter:

  • Gegarandeerd de beste deal
  • Uiteraard géén boekingskosten
  • Zekerheid van ABTO en GCR
  • Zeven dagen per week geopend

Veilig aangesloten bij:

Die snapt vakantie.

4.6 / 5

Super service

Super service! Alles in een paar minuten geregeld. Vakantiedoscounter...

Lees verder