Luxe hotels Dubai

In Dubai is alles groter, mooier & luxueuzer! Dat geldt ook zeker voor hotels. De vijfsterren complexen zijn niet op één hand te tellen. En stuk voor stuk zijn ze prach-tig; met talloze restaurants, chique kamers en zwembadcomplexen om u tegen te zeggen. Voor welk van deze luxe hotels in Dubai ga jij?
Torenhoge wolkenkrabbers & nog veel meer
Maak een reis naar de woestijn
Bedwing de top van de Burj Khalifa
Wereldstad met geweldige stranden

Op-en-top luxe hotels in Dubai

Luxe & Dubai is een ‘match made in heaven’. De metropool in de Verenigde Arabische Emiraten pakt alles groter dan groots aan. Torenhoge wolkenkrabbers, indrukwekkende shows en winkelcentra vol glitter en glamour. De luxe hotels in Dubai passen perfect in dit plaatje. En de combinatie met parelwitte stranden is er een die je bijna nergens anders vindt. Kom je mee?

Met stranden, architectuur, woestijn en cultuur heeft de moderne metropool in het Midden-Oosten voor ieder wat wils. De stad staat bekend om zijn exclusiviteit en topservice. Hetzelfde geldt voor onze luxe hotels in Dubai, die stuk voor stuk vijf sterren hebben. Je kan er rekenen op uitmuntende faciliteiten en services.

Luxe hotels in Dubai: wat kan je verwachten?

De luxe hotels in Dubai scoren punten met hun vele faciliteiten. Denk aan zwembaden, wellnesscentra, sportmogelijkheden en een goede ligging. De meesten hotels bieden daarbovenop nog een spectaculair uitzicht op de skyline. Het wordt verleidelijk om de hele tijd in het hotel te blijven, maar het is ook zeker de moeite om de rest van de stad te verkennen. Dubai heeft namelijk een breed scala aan entertainment voor jong & oud. Kijk je mee?

Ontdek het veelzijdige Dubai

Een absolute must-see is de 828 m hoge Burj Khalifa. De luxe hotels in Dubai mogen dan al hoog zijn, ze winnen het nooit van dit hoogste gebouw ter wereld. Onmisbaar in het stadsbeeld! Vanop het uitkijkpunt op de 142e verdieping heb je een waanzinnig uitzicht over de stad.

Zei iemand daar shoppen? Houd je kredietkaart maar klaar voor de gigantische winkelcentra. Alleen al de Dubai Mall heeft al meer dan 1.200 winkels! Shop till you drop, geniet van lekker eten en sluit de dag af met een indrukwekkende fonteinenshow aan de voet van het winkelcentrum. En dan, na een vermoeiende dag met veel indrukken is het za-lig thuiskomen in jouw luxe hotel in Dubai.

Verblijven in luxe hotels in Dubai wordt alleen maar toffer als je daarbij uitstapjes maakt naar de vele pret- en waterparken. Wij tippen Aquaventure Waterpark.

Het is misschien moeilijk het je nu nog voor te stellen, maar eind jaren 60 begin jaren 70 waren er nog geen luxe hotels in Dubai. Er was nog niet eens een stad, enkel een groot uitgestrekt woestijnlandschap. Wil je vandaag nog iets van die woestijn meemaken? Ga dan op jeepsafari in het zuiden van de stad. De zandduinen bekijken is al leuk, maar er door cruisen of ‘surfen’ op een sandboard maakt de ervaring helemaal af.

Must-do; ontspannen op het strand

Citytrippen of ontspannen? Waarom kiezen als het beide kan? Met een luxe hotel in Dubai in de buurt van het strand combineer je moeiteloos het bruisende stadsleven van Downtown Dubai met ontspannen op een parelwit strand. Af een toe een verfrissende plons in het turquoiseblauwe zeewater. Klinkt niet slecht hè!

Sommige luxe hotels in Dubai hebben een privéstrand, waar je ongestoord van de zon mag genieten. Anderen liggen in de buurt van openbare stranden. Marina Beach JBR is het bekendste. Het lijkt bijna Caribisch, maar dan wel met een indrukwekkende skyline op de achtergrond.

Luxe hotels in andere topsteden

Daarom boek je bij dé VakantieDiscounter:

  • Gegarandeerd de beste deal
  • Uiteraard géén boekingskosten
  • Zekerheid van ABTO en GCR
  • Zeven dagen per week geopend

Veilig aangesloten bij:

Die snapt vakantie.

4.6 / 5

Super service

Super service! Alles in een paar minuten geregeld. Vakantiedoscounter...

Lees verder