Citytrip Dubai

Wat veertig jaar geleden niet veel meer was dan een woestijn, is nu het kloppende hart van het Midden-Oosten. Welkom in Dubai, een van de zeven Verenigde Arabische Emiraten én een van de modernste landen van het Midden-Oosten. Tijdens een citytrip in Dubai kan je o.a. overnachten in tal van luxe hotels, shoppen in letterlijk duizenden winkels en de duurste auto’s spotten op de populaire boulevard The Walk. Ga je mee?
De metropool van het Midden-Oosten
De stad waar alles groter dan groot is
Architecturale hoogstandjes vs. strand & woestijn
Ook tof met het hele gezin

Haal alles uit een citytrip in Dubai

Op zoek naar een verrassende citytrip en vind je het niet erg om 7 uurtjes te vliegen? Boek een citytrip naar Dubai, dé metropool van het Midden-Oosten, en laat je verrassen door deze recordbrekende stad.

Dubai is slechts één van de zeven Verenigde Arabische Emiraten, maar wel meteen de populairste. Die populariteit dankt de stad o.a. aan haar grootsheid. Dubai is een ster in records breken; je vindt er o.a. het hoogste gebouw, de grootste skihal, de duurste fonteinenshow en het grootste winkelcentrum ter wereld. Heel indrukwekkend! En dan kan je ook nog rekenen op zon, strand, woestijn én cultuur tijdens een citytrip in Dubai.

De verschillende delen van Dubai

Het bekendste deel van de stad is Downtown Dubai. Dit is dé plek om jouw ontdekkingstocht te starten. Een must-see tijdens een citytrip in Dubai is de Burj Khalifa. Met 828 meter hoogte kan je er ook moeilijk naast kijken. Het is het hoogste gebouw ter wereld! Aan de voet vind je nog een recordhouder: de 1.200 winkels tellende Dubai Mall. ’s Avonds word je aan de voet van het gebouw getrakteerd op een prachtige fonteinenshow.

Gaat authentieke cultuur samen met zo’n hypermoderne metropool? Zeker weten! In het noorden vind je de wijken Al Fahidi en Deira. Bezoek hier tijdens een citytrip in Dubai het oudste gebouw van de stad en scoor souvenirs bij de gold- en spice souk. Tip: ga van de ene naar de andere wijk met een abra, een traditionele Arabische boot.

Ook The Walk en de Dubai Marina moet je zeker bezoeken tijdens een citytrip in Dubai. Hier spot je de meest luxueuze winkels, restaurants, auto’s en boten. Alles draait er om zien & gezien worden. Oh én om het strand, want dat vind je er direct aan de boulevard.

Nog meer doen & zien tijdens een citytrip in Dubai

Dubai is het nieuwe Orlando: je vindt er evenveel (water)pretparken én de vlucht duurt minder lang. Bye bye jetlag, hallo pretparken! Test de vele glijbanen in AquaVenture Waterpark, laat je verrassen in Legoland Dubai en speel spelletjes in de grootste virtual reality speelhal ter wereld.

Nog meer afwisseling tijdens een citytrip in Dubai? Boek een jeepsafari en breng een bezoek aan de immense woestijn in het zuiden. Bereid je voor op een avontuurlijke rit én een gezellig diner bij de bedoeïenen.

Daarom boek je bij dé VakantieDiscounter:

  • Gegarandeerd de beste deal
  • Uiteraard géén boekingskosten
  • Zekerheid van ABTO en GCR
  • Zeven dagen per week geopend

Veilig aangesloten bij:

Die snapt vakantie.

4.6 / 5

Super service

Super service! Alles in een paar minuten geregeld. Vakantiedoscounter...

Lees verder