Op vakantie in december?

Is er een betere maand voor een vakantie dan december? Wij geloven van niet! Laat het koude België even achter om een stevige portie vitamine D te gaan opdoen op een van onze zonnige bestemmingen. De Canarische Eilanden blijven veruit het populairst, en wat dacht je van bijv. Egypte, Curaçao, Bali of Zanzibar? Check ons ruime aanbod en filter op jouw voorkeuren. We wensen je alvast een fijne vakantie in december!
Zonnen op Aruba, Bonaire of Curaçao
Ontdek cultureel Azië of zonovergoten Afrika
Op citytrip tijdens een vakantie in december, hallo kerstmarkten!
Toffe familievakanties tijdens de kerstvakantie

Haal alles uit een vakantie in december

December is misschien wel de gezelligste maand van het jaar, met feesten als Sinterklaas, Kerstmis en oudjaar. Al is het ook wel een van de koudste maanden wat betreft het weer in België. Hoe zalig is het dan om tijdens of tussen de feestdagen door even de zon op te zoeken? We nemen je mee naar de topbestemmingen voor een vakantie in december.

Wil je op vakantie in december? Keuze genoeg! Voor de ultieme zonvakantie incl. een stevige dosis strandhangen móet je wel voor de verre bestemmingen gaan. Maar die uurtjes in het vliegtuig ben je direct vergeten wanneer je de zon op je gezicht voelt schijnen. Blijf je liever wat dichterbij? Hoe gezellig is het om Kerstmis met z’n allen in een vakantiehuisje te vieren!

Caribische zonbestemmingen

Een goede bestemming voor een vakantie in december is bijvoorbeeld de Nederlandse Antillen. Hier lopen de temperaturen zelfs in december nog op tot zo’n 30 °C. Bovendien kan je kiezen uit heel veelzijdige eilanden, waar je behalve zonnen ook heel veel cultuur kan opdoen of actief kan bezig zijn.

Ontdek bijvoorbeeld de kleurrijke onderwaterwereld rondom Curaçao, Aruba, Bonaire of Sint-Maarten tijdens een vakantie in december. Andere mooie zonzekere bestemmingen in het Caribisch gebied zijn Mexico en Cuba.

Zon in Azië of Afrika

Helemaal aan de andere kant van de wereld, geniet je ook van een zonovergoten vakantie in december. Wat dacht je van Indonesië? Op het populaire eiland Bali is genoeg te beleven tijdens een 10- of zelfs 15-daagse vakantie. Ook Thailand en Sri Lanka zijn opkomende bestemmingen onder onze reizigers.

Liever iets dichterbij huis blijven tijdens een vakantie in december? Op de Canarische Eilanden geniet je zelfs in de laatste maand van het jaar nog van aangename temperaturen. Dankzij het gunstige klimaat (de eilandengroep ligt immers voor de kust van Afrika) is dit een populaire winterzonbestemming. Ook Kaapverdië, Gambia en Senegal zijn heel geschikt voor een vakantie in december.

Leuke citytrips in december

De decembermaand leent zich uitstekend om te gaan kerstshoppen. En waar kan dat nu beter dan in New York of Londen? Ontdek de magische sfeer tijdens jouw vakantie in december en wordt verliefd op een stad naar keuze. Of wat dacht je van een citytrip naar een bruisende Duitse stad? De kerstmarkten in Keulen, Berlijn en Münster wachten je op! Liever een zonnige citytripbestemming voor je vakantie in december? Dan raden we je Marrakech aan!

Daarom boek je bij dé VakantieDiscounter:

  • Gegarandeerd de beste deal
  • Uiteraard géén boekingskosten
  • Zekerheid van ABTO en GCR
  • Zeven dagen per week geopend

Veilig aangesloten bij:

Die snapt vakantie.

4.6 / 5

Super service

Super service! Alles in een paar minuten geregeld. Vakantiedoscounter...

Lees verder