Op vakantie in juni?

Wij geven je geen ongelijk als je in juni op vakantie wilt! In veel Europese landen kan je in deze voorzomer-maand al zalig vakantievieren én het is er nog niet zo druk (en duur) als in het daaropvolgende hoogseizoen. Heb je nog geen idee waar je naartoe wilt? Laat je verrassen door ons uitgebreide aanbod in tal van landen binnen en buiten Europa. We zijn benieuwd voor welke vakantie in juni jij kiest!
Zonzekerheid in Zuid-Europa
Aantrekkelijke tarieven
Nog geen hordes toeristen
Go populair Griekenland

Op vakantie in juni?

Wil jij nog net voordat het hoogseizoen begint op vakantie? Juni is dan het perfecte moment! Je hebt in de meeste landen nog niet te maken met hordes toeristen en de prijzen zijn meestal ook een stuk aantrekkelijker. Bovendien is de kans op zon tijdens een vakantie in juni in de meeste (Zuid-)Europese landen groot. Zo kan je iedereen in België jaloers maken met jouw voorproefje van de zomer.

Als je in juni op vakantie wilt, moet je snel ons uitgebreide aanbod bekijken. De keuze is namelijk heel groot. Onder onze reizigers zijn Griekenland, de Canarische Eilanden en Turkije populaire bestemmingen voor een zonvakantie in juni. Dankzij het mediterrane klimaat heb je hier de grootste kans op mooi weer. Ook Italië, Portugal en Kroatië zijn goede keuzes voor een zonnige vakantie in juni.

De populairste bestemmingen in juni

Veruit de populairste bestemming onder onze boekers voor een zonvakantie in juni is Griekenland. Dit land biedt prachtige stranden, veelzijdige eilanden én een heel aangenaam klimaat. In juni geniet je zo’n 11 uur per dag van de Griekse zon en is het er gemiddeld 30 °C. Verkoeling vind je in de zee, die in juni tot ca. 22 °C opgewarmd is. Zalig!

En dan is er natuurlijk nog het geliefde Spanje. Met de keuze uit eilanden als Ibiza, Mallorca, Tenerife en Lanzarote én de populaire Spaanse costa’s is er altijd wel een bestemming die bij je past. En in het gigantische aanbod aan hotels en appartementen is er voor elk budget iets leuks te vinden. Laat die zonovergoten vakantie in juni maar komen!

Met kinderen op vakantie in juni

Heb je geen schoolgaande kinderen? Dan is een vakantie in juni een heel goed idee. De prijzen voor een vakantie in juni liggen namelijk een pak lager dan in het hoogseizoen. En de accommodaties zijn vaak nog veel rustiger dan in juli en augustus.

Ga je wél met kinderen op vakantie in juni, ook dan heb je superveel mogelijkheden. Of je nu de luxe van een hotel wilt, liever handig in een appartementencomplex verblijft of gezellig in een vakantiepark; in ons uitgebreide aanbod is er altijd een vakantie in juni te vinden die bij jouw wensen aansluit. Bovendien zijn de kinderen al snel tevreden als er een kinderzwembad en een speeltuin zijn. En als de kinderen blij zijn, kan jij óók ultiem van je vakantie in juni genieten.

Kortom: een vakantie in juni is het ideale moment om er vlak voor de zomer nog voordelig tussenuit te gaan. Heb jij al gekozen waar je naartoe wilt?

Daarom boek je bij dé VakantieDiscounter:

  • Gegarandeerd de beste deal
  • Uiteraard géén boekingskosten
  • Zekerheid van ABTO en GCR
  • Zeven dagen per week geopend

Veilig aangesloten bij:

Die snapt vakantie.

4.6 / 5

Super service

Super service! Alles in een paar minuten geregeld. Vakantiedoscounter...

Lees verder