Citytrip Miami Beach

Een hoge dosis zon, witte stranden, enorm veel winkels en een bruisend uitgaansleven; dat kun je verwachten als je een citytrip naar Miami Beach boek. De trendy stad beschikt daarnaast over talloze wijken die je niet mag missen. Neem een kijkje in het Art Deco District, in Little Havana of aan Ocean’s Drive en laat je verrassen!
Sunsnacken op Miami Beach
Flaneren over Ocean Drive
Felgekleurde kunst spotten
Van shoppen tot clubben

Haal alles uit een citytrip in Miami Beach

Welkom in het altijd zonnige Miami! Deze Amerikaanse stad, in de staat Florida staat bekend om de mooie brede stranden. Bovendien geniet je er het hele jaar van aangename temperaturen. Kortom; alle ingrediënten zijn aanwezig voor een heerlijke citytrip in Miami Beach. Zie jij jezelf al flaneren over de Ocean Drive?

Maar Miami heeft meer te bieden dan alleen zon en strand. De stad is een walhalla voor kunst- en architectuurliefhebbers. Bezoek het Art Deco-district in het zuidelijk deel van de stad en kijk er je ogen uit. Je ziet er pastelgekleurde gebouwen met strakke, rechte lijnen, gecombineerd met ronde vormen. Heel bijzonder! Word jij vrolijk van veel kleur? Bezoek dan het Wynwood Art District, waar op praktisch iedere muur een gigantisch schilderij is gemaakt.

Must sees tijdens een citytrip in Miami Beach

De bekendste straat van Miami is de Ocean Drive, die langs de zee loopt. Je ziet op deze boulevard de bekende pastelgekleurde gebouwen en de meest uiteenlopende personen. Neem plaats op een terrasje en geniet simpelweg van het uitzicht. Of huur een paar skates en laat jouw eigen kunsten zien tijdens een citytrip in Miami Beach.

Het mooiste aan Miami is waarschijnlijk het strand. Het strand van Miami Beach is kilometerslang, hagelwit en op de meeste plaatsen heel breed. Voor de nodige verkoeling neem je een duik in de helderblauwe zee. Heerlijk, toch?

Even te warm om aan het strand te liggen? Ga naar de Aventura Mall. In het gigantische complex vind je tal van winkels, restaurants en een bioscoop. Het is een attractie op zich en je bent er zeker niet snel uitgekeken.

Maar Miami biedt meer…

Wist je dat Miami het derde grootste barrière reef ter wereld herbergt en je onwijs goed kunt snorkelen tijdens een citytrip in Miami Beach? Er zijn in de omgeving diverse tours te boeken waarbij je The Florida Straits, zoals het gebied wordt genoemd, kunt ontdekken. Liever niet het water in? Je kunt ook naar het Seaquarium gaan, waar je alles leert over vissen en zoogdieren in zee.

Lange dagen vol bezienswaardigheden en korte nachten met dan aan het uitgaansleven. In Miami vind je talloze clubs waar je tot in de late uurtjes kunt dansen. Houd je van house muziek? In de bekendere clubs draaien regelmatig de beste DJ’s ter wereld. Probeer op tijd een kaartje te bemachtigen!

Meer Amerikaanse toppers voor een citytrip

Daarom boek je bij dé VakantieDiscounter:

  • Gegarandeerd de beste deal
  • Uiteraard géén boekingskosten
  • Zekerheid van ABTO en GCR
  • Zeven dagen per week geopend

Veilig aangesloten bij:

Die snapt vakantie.

4.5 / 5

Super service

Super service! Alles in een paar minuten geregeld. Vakantiedoscounter...

Lees verder