Citytrip Londen

Shopaholics, cultuurfanaten en bierliefhebbers; een citytrip Londen heeft voor iedereen iets te bieden! Start je dag met een typisch English Breakfast, cruise met de hop on-hop off bus langs de belangrijkste bezienswaardigheden (o.a. The Tower of Londen, Big Ben en London Eye), ga shoppen in Regent Street en sluit af met fish & chips in een van de vele pubs.
Bezoek de Big Ben, Buckingham Palace en Tower Bridge
Relax in Hyde Park
Ga shoppen bij Harrods of de bekende winkelstraten
Museumhoppen dankzij gratis toegang

Haal alles uit een citytrip in Londen

Ben je nog nooit op citytrip naar Londen geweest? Shame on you! De Engelse stad heeft zoveel moois te bieden. Er is genoeg te beleven voor een drie- of vierdaagse trip voor cultuurfanaten, shopaholics en gezelligheidsdieren. Wie neem jij mee naar bruisend Londen?

Londen kennen we allemaal als de hoofdstad van het Verenigd Koninkrijk. Het grote voordeel van een citytrip naar Londen? Je bent er direct; het is maar een uurtje vliegen vanuit Brussel én je vliegt een uur terug in de tijd. Win-win! Zo maak je optimaal gebruik van de tijd die je in Londen te besteden hebt.

Must-sees tijdens een citytrip in Londen

Londen is gigantisch; je kan dan ook nooit elk hoekje van de stad ontdekken. Kies dus in ieder geval voor een centraal gelegen hotel vlakbij een metrohalte. De metro is een handige en snelle manier om van A naar B te reizen tijdens een citytrip in Londen. Of neem de hop-on-hop-of-bus, als je ook onderweg al iets van de stad wil zien.

Stap dan bijvoorbeeld uit bij Buckingham Palace, hét adres om misschien wel een Britse royal te spotten. Ook de Big Ben, Westminster Abbey en Tower Bridge mag je niet overslaan. Even uitrusten tussen alle bezienswaardigheden? Relax in het gigantische Hyde Park of maak een ritje in de London Eye.

Cultuurliefhebbers komen volledig aan hun trekken tijdens een citytrip in Londen. Er zijn namelijk superveel musea met gratis inkom. Sla zeker National Gallery niet over, waar je o.a. de zonnebloemen van Van Gogh kunt bekijken. Ook in Tate Modern, The British Museum en Madame Tussauds kan je urenlang je ogen uitkijken.

Shop till you drop!

Winkelen tot je erbij neervalt, ook dat kan tijdens een citytrip naar Londen. Hou dus zeker een beetje plaats over in je valies. Sla je slag op de bekende Oxford Street of Regent Street. Misschien moet je je creditcardlimiet een beetje verhogen, maar ook alleen window shopping is ook leuk in warenhuis Harrods.

Daarom boek je bij dé VakantieDiscounter:

  • Gegarandeerd de beste deal
  • Uiteraard géén boekingskosten
  • Zekerheid van ABTO en GCR
  • Zeven dagen per week geopend

Veilig aangesloten bij:

Die snapt vakantie.

4.6 / 5

Super service

Super service! Alles in een paar minuten geregeld. Vakantiedoscounter...

Lees verder