Vliegen vanaf België

Wil je binnenkort op vliegvakantie? We hebben een breed aanbod aan bestemmingen waar je naartoe kan vliegen vanaf België. Mega handig! Zo hoef je niet eerst naar Nederland of Duitsland te rijden. Vanaf Brussel Zaventem, Brussel Charleroi en de luchthaven van Antwerpen zijn er eindeloos veel reismogelijkheden. Ga jij naar de zon, of een bruisende stad? Get ready for take-off want dat wordt een topvakantie!
Keuze uit drie vliegvelden
Makkelijk bereikbaar
Voordelige tickets
Veel verrassende bestemmingen

Vliegen vanaf België

Als je als Belg op vakantie wilt, is het natuurlijk wel handig om ook te vliegen vanaf België. Onze luchthavens zijn makkelijk te bereiken met de auto en het openbaar vervoer, en ook als je een taxi neemt is het voordeliger om te vliegen vanaf België dan je helemaal naar Nederland of Duitsland te laten voeren. Komt dus goed uit dat we zo veel vluchten vanuit België hebben. Zo is jouw bucketlistbestemming altijd binnen handbereik.

De grootste luchthaven van ons land is Brussel Zaventem. Wil je vliegen vanaf België, dan kan je in Zaventem uit de meeste bestemmingen kiezen. Daarnaast is er ook nog Brussel Charleroi en de kleinschalige luchthaven van Antwerpen. Alle drie zijn ze bereikbaar met openbaar vervoer en hebben ze parkings voor wie met de auto komt. Jij en je reisgezelschap vliegen vanaf België de wijde wereld in, veel plezier!

Vliegen vanaf Belgische luchthavens

Wie kiest om te vliegen vanaf België, heeft de hele wereld binnen handbereik. Zo kan je bijvoorbeeld op vakantie naar allerlei tropische Aziatische bestemmingen, op safari in Afrika, Amerikaanse steden verkennen of zonnen op een prachtig Caraïbisch strand. Geen zin om lang te vliegen? Vanaf België zijn er nog allerlei leuke (zonnige) Europese bestemmingen bereikbaar. Weet jij al waar je naartoe wilt?

Vliegen vanaf Brussel

Brussel beschikt over twee luchthavens: Zaventem en Charleroi. Maar vergis je niet, Charleroi ligt nog zo’n 50 km ten zuiden van Brussel. Ga je vliegen vanaf België, dubbelcheck dan zeker je vliegticket zodat je niet per ongeluk aan de foute luchthaven staat. Dankzij de centrale ligging van onze hoofdstad zijn de Brusselse luchthavens super bereikbaar. Hou er wel rekening mee dat er – zeker tijdens de spits maar soms ook op andere momenten – file kan staan. Reken die filetijd bij je reistijd en vlieg vanaf België super ontspannen naar je vakantiebestemming.

Vanaf Charleroi vertrekken veel goedkope vluchten richting allerlei Zuid-Europese bestemmingen. Heb je liever iets meer keuze? Dan moet je op vliegveld Zaventem zijn. Vanaf daar vlieg je naar zo goed als elke bestemming ter wereld. Deze grote luchthaven verwerkt jaarlijks miljoenen passagiers en als je kiest om te vliegen vanaf België, kan jij er daar binnenkort één van zijn.

Vliegen vanaf Antwerpen

De meest kleinschalige luchthaven van ons land is die van Antwerpen. Het aantal bestemmingen is er beperkt, maar de lage parkeerkosten en de korte wandelafstand naar je gate zijn een groot voordeel. Vlieg je vanaf Antwerpen, dan heb je dus sowieso een relaxte start van je vakantie.

Daarom boek je bij dé VakantieDiscounter:

  • Gegarandeerd de beste deal
  • Uiteraard géén boekingskosten
  • Zekerheid van ABTO en GCR
  • Zeven dagen per week geopend

Veilig aangesloten bij:

Die snapt vakantie.

4.6 / 5

Super service

Super service! Alles in een paar minuten geregeld. Vakantiedoscounter...

Lees verder