Vliegen vanaf Antwerpen-Deurne

Woon je in de Kempen, het Waasland of in de buurt van Antwerpen en wil je op vakantie? Dan kan je misschien wel naar je bestemming vliegen vanaf Antwerpen-Deurne! Het aanbod op de luchthaven van Antwerpen-Deurne is kleiner dan op die van Brussel, maar als jouw bestemming erbij zit, is vliegen vanaf Antwerpen-Deurne een echte aanrader. Je vertrekt op een kleinschalige luchthaven met minder mensen en kortere wachtrijen. Zo vertrek je volledig ontspannen op vakantie. Ready for take-off?
Kleinschalig vliegveld, geen grote afstanden
Tientallen verrassende bestemmingen
Goedkoop parkeren
Bereikbaar met openbaar vervoer

Ga jij vliegen vanaf Antwerpen-Deurne?

Woon je in – of in de buurt van – de provincie Antwerpen en heb je nood aan vakantie? Dan hoef je niet naar Zaventem of Charleroi; je kan ook vliegen vanaf Antwerpen-Deurne. Er vertrekken vluchten naar toffe bestemmingen als Barcelona, Ibiza, Florence... Zei iemand daar citytripje? Of wat dacht je van de Spaanse Costa's; Griekse eilanden of het zonnige Turkije? Wij beginnen alvast onze valies in te pakken!

Een beetje over de luchthaven van Antwerpen-Deurne: de luchthaven werd officieel geopend in 1923 en ligt in Deurne, op nog geen 5 km van het centrum van Antwerpen. Daarom werd ze vroeger ook ‘de Luchthaven van Deurne’ genoemd.

Vliegen vanaf Antwerpen-Deurne is – zeker voor wie in de provincie Antwerpen woont – een echte aanrader: de luchthaven is kleinschalig en je bent er direct. Jij en je reisgezelschap vliegen vanaf Antwerpen-Deurne helemaal ontspannen naar jullie reisbestemming.

Waar kan ik naartoe vliegen vanaf Antwerpen-Deurne?

Vliegen vanaf Antwerpen-Deurne is populair omwille van de kleinschaligheid van het vliegveld, de snelle check-ins en de korte wandelafstanden. Je hebt er minder keuze dan op grote luchthavens zoals die van Zaventem, maar kan er toch uit nog zo’n 20 leuke bestemmingen kiezen. Waar je naartoe kan vliegen vanaf Antwerpen-Deurne? O.a. de zonnige bestemmingen Ibiza, Kreta, Mallorca, Gran Canaria en Turkije. Wij krijgen al spontaan zin om een ticket te boeken!

Faciliteiten op het vliegveld

De luchthaven van Antwerpen-Deurne is kleinschalig en rustig. Verwacht dus geen tientallen restaurants en winkels. Maar je kan wel nog iets eten of drinken, zowel voor als na de douanecontrole. En als je nog een souvenir van Antwerpen wil meenemen, heeft de luchthaven ook nog een souvenirshop. Koelkastmagneetje scoren?

Er is dan misschien geen groot winkelcentrum zoals op andere luchthavens, maar dankzij de gratis WiFi hoef je je niet te vervelen voordat je gaat vliegen vanaf Antwerpen-Deurne. Je kan er dus zonder problemen nog een enthousiaste ‘Wij gaan op vakantie’-foto delen. Nog even tot rust komen? Dat kan in de VIP Lounge, waar je in een relaxt zeteltje tv kan kijken.

Bereikbaarheid

Kom je met de auto, dan heeft de luchthaven van Antwerpen-Deurne twee parkings waar je je auto kwijt kan. Je auto er de hele vakantie laten staan kost – zeker als je op de Economy parking gaat staan – een pak minder dan op de luchthaven van Zaventem of Charleroi. Nog een voordeel aan vliegen vanaf Antwerpen-Deurne!

Kom je met het openbaar vervoer, ook dan profiteer je van de bereikbaarheid van Antwerpen. Stap af in het treinstation Antwerpen-Berchem en neem aan Berchem Station een van de 3 Lijnbussen die naar ‘Deurne luchthavenlei’ rijden. Check op voorhand de dienstenregeling van De Lijn en vlieg vanaf Antwerpen-Deurne volledig ontspannen naar jouw vakantiebestemming.

Daarom boek je bij dé VakantieDiscounter:

  • Gegarandeerd de beste deal
  • Uiteraard géén boekingskosten
  • Zekerheid van ABTO en GCR
  • Zeven dagen per week geopend

Veilig aangesloten bij:

Die snapt vakantie.

4.6 / 5

Super service

Super service! Alles in een paar minuten geregeld. Vakantiedoscounter...

Lees verder