Vliegen vanaf Keulen

Waarom niet van een Duitse luchthaven vertrekken? Het kan zomaar voordeliger uitpakken en als je in het oosten van Nederland woont, kan het ook nog eens reistijd schelen. Naast de mogelijkheid om te vliegen vanaf Düsseldorf kun je bijv. ook vliegen vanaf Keuken. Vanaf hier gaan vluchten naar Spanje, Griekenland, Turkije en andere populaire vakantiebestemmingen.
Keuze uit honderden bestemmingen over de hele wereld
Vertrek van één van de drie startbanen
Goed bereikbaar via het ondergrondse treinstation
Parkeren vlakbij de terminals

Vliegen vanaf Keulen

Voor Vlaamse en Limburgse vakantiegangers is vliegen vanaf Keulen een aantrekkelijk alternatief. De luchthaven ligt namelijk zo’n 90 km vanaf het drielandenpunt. Bovendien kun je in Duitsland over het algemeen voor lagere tarieven vliegen dan in Nederland. Bekijk snel of je naar jouw droombestemming kunt vliegen vanaf Keulen!

De officiële naam van het vliegveld is Flughafen Köln-Bonn Konrad Adenauer, vernoemd naar de eerste bondskanselier van de Bondsrepubliek Duitsland. De luchthaven werd opgericht in 1938 en beschikt inmiddels over drie start- en landingsbanen. Het vliegveld is voor Nederlandse begrippen vrij groot; het verwerkt jaarlijks meer dan 11 miljoen passagiers. Dat is veel meer dan de grootste regionale luchthaven van Nederland Eindhoven, dat jaarlijks net iets meer dan 5 miljoen passagiers verwerkt.

Waar kan ik heen vliegen vanaf Keulen?

Keulen is een vrij groot vliegveld in omvang, maar ook in aantal bestemming. Je kunt vanaf Keulen vliegen naar talloze bestemmingen over de hele wereld. Wat dacht je bijvoorbeeld van verre oorden als Amerika, Cuba, Mexico, Thailand, Kaapverdië of Verenigde Arabische Emiraten?

Liever iets dichterbij huis blijven? Vlieg vanaf Keulen naar bestemmingen binnen of net buiten Europa. Zo staan het zonnige Marokko, Tunesië en Egypte op het lijstje. Maar ook de altijd populaire Spaanse, Turkse, Griekse en Italiaanse bestemmingen zijn binnen handbereik.

Meer zin in een stedentrip? Dan kun vanaf Keulen vliegen naar o.a. Kopenhagen, Nice, Londen, Dublin, Reykjavik, Milaan, Rome, Lissabon, Porto, Barcelona, Praag en Stockholm.

Bereikbaarheid

Vliegen vanaf Keulen wordt met dank aan de goede bereikbaarheid steeds populairder. Met de auto bereik je het vliegveld via de A59 of de Autobahring Keulen. Je auto parkeer je op één van de drie parkeerterrein die allemaal op loopafstand van de terminals liggen.

Ook per openbaar vervoer is de luchthaven van Keulen goed bereikbaar met dank aan het ondergrondse treinstation. Hier stoppen diverse internationale en nationale treinen. Zo wordt vliegen vanaf Keulen wel heel makkelijk!

Daarom boek je bij dé VakantieDiscounter:

  • Gegarandeerd de beste deal
  • Uiteraard géén boekingskosten
  • Zekerheid van ABTO en GCR
  • Zeven dagen per week geopend

Veilig aangesloten bij:

Die snapt vakantie.

4.6 / 5

Super service

Super service! Alles in een paar minuten geregeld. Vakantiedoscounter...

Lees verder