Vliegen vanuit Eindhoven

Elke dag vertrekken er talloze vluchten vanuit Eindhoven naar bestemmingen in heel Europa. Handig als je in Antwerpen of Limburg woont, maar ook als je van verder moet komen. Eindhoven ligt namelijk maar net over de grens, maar vliegen kan er een pak goedkoper zijn. Wil jij voor jouw volgende vakantie graag vliegen vanuit Eindhoven? Bekijk snel ons uitgebreide aanbod van vakanties naar o.a. Turkije, Spanje & Griekenland.
Veel vluchten vanuit Eindhoven naar zonbestemmingen
Goede parkeermogelijkheden
Leuke winkels en horecagelegenheden
Gratis WiFi

Vliegen vanuit Eindhoven Airport

Woon je in het noorden van België heb je nood aan vakantie? Kies er dan voor om te vliegen vanuit Eindhoven Airport. Op de grootste regionale luchthaven van Nederland vertrekken veel vluchten naar zonnige bestemmingen. Ook jouw droomvakantie zit erbij! Kijk snel wat je kunt verwachten als je kiest om te vliegen vanuit Eindhoven Airport.

Eindhoven Airport ligt in het westen van de gelijknamige Nederlandse stad en wordt niet alleen gebruikt voor vluchten naar vakantieoorden, maar doet ook dienst als militaire vliegbasis. Vakantiegangers die vliegen vanuit Eindhoven Airport merken daar weinig van, vooral door de moderne vertrek- en aankomsthallen. Met ruim 5 miljoen passagiers per jaar is Eindhoven Airport de grootste regionale luchthaven in Nederland. Check snel bovenstaande vakantie-deals met vluchten vanuit Einhoven en... aftellen maar!

Waar kan ik naartoe vliegen vanuit Eindhoven Airport?

De vluchten vanuit Eindhoven Airport vertrekken o.a. naar vakantiebestemmingen in Turkije, Spanje (waaronder de Canarische Eilanden), Italië, Portugal, Griekenland, Egypte, Marokko, Bulgarije en Frankrijk. Maar je kan ook naar Oostbloklanden zoals Polen, Roemenië, Tsjechië, Macedonië, Litouwen, Letland en Servië vliegen vanuit Eindhoven Airport.

Je verveelt je niet op Eindhoven Airport

Terwijl jij wacht op een van de vluchten vanuit Eindhoven Airport is er genoeg te doen. Je vindt er diverse winkels en horecagelegenheden. Zo kun jij voordat de vlucht vertrekt nog even een leuk tijdschrift kopen. Handig voor wie een van de vroege vluchten vanuit Eindhoven Airport neemt; op de luchthaven vind je ook een hotel! Dat maakt vliegen vanuit Eindhoven Airport wel heel makkelijk! Overige faciliteiten zijn o.a. een geldwisselkantoor, gratis WiFi, bagagewagens, een gebedsruimte, massagestoelen en een medisch servicepunt.

Goede bereikbaarheid

Vliegen vanuit Eindhoven Airport is ideaal vanwege de gunstige ligging en goede bereikbaarheid. Kom je met de auto naar het vliegveld? Via de snelwegen A2, A50, A58 en A67 ben je in no-time op Eindhoven Airport. Er zijn tal van parkeermogelijkheden, van lang parkeren tot enkele dagen. Het is wel aan te raden een parkeerplaats van tevoren te reserveren.

Eindhoven Airport is tevens goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Vanuit het treinstation van Eindhoven vertrekken regelmatig bussen naar het vliegveld en andersom.

Daarom boek je bij dé VakantieDiscounter:

  • Gegarandeerd de beste deal
  • Uiteraard géén boekingskosten
  • Zekerheid van ABTO en GCR
  • Zeven dagen per week geopend

Veilig aangesloten bij:

Die snapt vakantie.

4.6 / 5

Eerste keer geboekt! mts globe transfer nooit meer!

Pluspunten -duidelijke site -makkelijk boeken Minpunten -ze hebben...

Lees verder